Inimesed

Aleksei Turovski vaatas ja kommenteeris esimest korda elus tantsusaadet: võrreldes loomariigi paaritustantsudega puudub esinejatel seksikus! (9)

LISA KOMMENTAAR

Urmas25. november 2022, 19:29
"Seksuaalne käitumine – mille hulka kuulub ka tantsimine – on üks loomade põhilisi käitumisvorme." Aastad(5-6) tagasi ühel suve varahommikul(umbes 5-6 paiku) suvekodu õues matkatoolis kohvi rüübates ja ümbritsevat vaikust(?, tegelikult lindude näol elu käis) nautides sattusin nägema isase(loodetavasti) linavästriku eputustantsu. Keksis teine mõnekümne sentimeetri kaugusel emasest ja siis kerkis kikivarvukile nagu grusiin lesginkat tantsides keksis emase juurde ja tegi ära seksakti. Kogu see protsuduur(tantsu algusest seksaktini) kestis vist max 5 sekundit, kuid meelde jääb eluajaks.
seda et25. november 2022, 18:44
jutt on hea, aga mina ei annaks.
Seks on keelatud.25. november 2022, 17:10
Lubatud on hälbeline ja loomuvastane perverssustega tegelemine.
mesilasetants25. november 2022, 09:10
Osalejate innukas vehkemine on sümpaatne. Võhik vaatab kauneid kleite, heldib osalejate arengust, naerab žürii naljade üle. Aga tundub, et keegi õieti ei tea, miks ta seal on. Kas enese promomiseks? Rahvalt tomograafiabussi jaoks raha väljameelitamiseks? Oma lõbuks? Turovski toob võrdluse loomariigiga. Meilt, mesilastelt, on ses osas palju õppida. Ja koerapulm pole üldse sexikas...
Ekspert25. november 2022, 09:02
Puudub elementaarne esinemisoskus. Publiku tähelepanu ei köida baaris ringi kakerdamist harjutanud paarid.
Nojaa25. november 2022, 08:58
Siiani on teadaolevalt edukalt paaritustantsu teinud perekond Parmas.
Tädike25. november 2022, 12:27
Aga Stig Rästa? Getter Jaani? Lapsedki kõigil. Väga edukas paaritussaade 🙂
Vaatleja25. november 2022, 08:38
Väga hea artikkel ja Aleksei oskab üldse kõike ilusasti lahti seletada. Aga mis puutub Tantsu saatesse, siis loomadel puudub vajadus paaritustantsudesse poliitikat segada.
Nii juhtub25. november 2022, 18:09
kui keegi palub kommenteerida tantsusaadet inimesel, kes pole mitte kunagi huvitunud selle vaatamisest, ega tee endale selgeks, mis põhimõte saatel üldse on, ja milleks on võhivõõrad inimesed kokku tantsima palutud. Imelik, mis seksikust A.T. taga ajab? Seksikad saavad paarid oma tantsudega olla vaid siis, kui nad südametasandil üksteisele niivõrd meeldivad, et tantsitakse mitte heategevuse ega enda Ego näitamise nimel, vaid eesmärgiks on teineteisega lähisuhte loomine. See ei ole saate eesmärk, kuigi ka nii võib juhtuda.