Annabel ja Frank jagavad mullivannis hellusi.

Foto: Pressifoto
Inimesed
22. november 2022, 14:47

ARVUSTUS | MAIAD MUSID VAHUVANNIS! „Villa“ tegi enda kiirversiooni filmist „50 halli varjundit“ (1)

Kui „Villa“ eriseansside vastu on huvi kinosaalides raugenud, siis „Villa“ ise paneb täiskäigul edasi ja suhted koguvad aina tuure. Kaheksandas episoodist ei puudu erootilised kaadrid, solvavad sõnad ega ka armuvalus neiu, kes kaameramehe kuradile saadab…

„Villale“ omaselt saime jälle nädal aega hambad ristis oodata, kelle valib endale toanaabriks uus hurmur, võlts-bachata treener Andre. Komejant missugune, et vaatajad ikka rahakraane kinni ei keeraks ja edasi oma 3,99 eurot maksaksid.

ndrel on uue tulijana võimalus valida kaks eevatütart, kellega minna veesuuskadel laineid nautima. Pole suur üllatus, et üheks väljavalituks saab Diana. Teiseks valib ta aga jõusaalihundi Katriini.

Diana ja Andre vestlusest selgub, et mõlemad „villarid“, nagu saates osalejad ütlevad, on Vähi tähtkujust. Ma pole absoluutselt esoteerik, kuid lõin kõikvõimsasse Google'isse sisse, kui hästi Vähid – sel puhul siis Diana ja Andre – omavahel sobivad. Ennäe! Suhe täitsa toimiks, kuid juba märkan lauset, mis paneb väga mööda. „Te olete head reisikaaslased, eriti naudite reise, mis on seotud veega: surfamine, merekruiisid jne,“ seisab ühes artiklis internetiavarustes.

Veidral kombel algab paari esimene vastukarva vestlus just paadis kohtingul olles, kui on aeg veesuusad jalga tõmmata ja Vahemeres liuelda.

Edasi lugemiseks: