Inimesed

Raamatu „Lembit Ulfsak“ esitlusele Räpina keskraamatukogus kogunes hulk rahvast, teiste seas ka näitleja klassikaaslased

GALERII | Eero Epner: „Kui Lembit Ulfsak pidi Räpinast lahkuma, mõjus see talle rängalt. Igatsus ei lõppenud tal kunagi ära.“ (5)

LISA KOMMENTAAR

lumemari23. november 2022, 08:49
Eesti Kanal näitas saade, kus noort Ulfsakit küsitleb Mikk Mikiver. U. oli nii uje ja tagasihoidlik, nagu isyuks esimest korda kaamerate ees. Reeglina hea näitleja hoiabki oma esinemiskihu, edevust, ümberkehastuvõimet töö jaoks ja on eraelus pigem introvert.
nipsu22. november 2022, 19:58
Nii palju kui mu vanad silmad seletavad, on kuuenda klassi pildil Lembit igatahes 2. rea keskel (teistest pikem), mitte viimase rea servas.
e.22. november 2022, 22:37
See oli tähelepanu test. Ma ka ei uskunud, et fotogalerii esimesel klassipildil on Ulfsak vasakul. Alles galerii lõpust leiab sama ülesvõtte korduse, millel õige viitega allkiri. PS. Meestel ei sobi meeste kohta ilus öelda aga Ulfsak oli heas mõttes sirge näo ja silmavaatega mees. Olen põlvkond noorem, isiklikult ei tundnud aga hing puhkab teda meenutades, kui teiste mälestusi loen. Ja saan väga hästi aru, miks talle meeldisid lihtsad asjad/inimesed ning veel vanaski eas olla Ulfsak vaikimisi eelistanud koostööd Ivo Eenmaaga (Ülle Kaljuste mainis seda ühes "Hommik Anuga" saates).
pildid samad23. november 2022, 10:38
Ühe all - 6. klass, ja teise all - 1. klass. Tegelt vist mõlemad 1. klassi pildid. Kuuenda klassi pilt on kus? Seal võib ta tõesti olla viimases reas. Aga Lembit oli eriline näitleja, tundlik ja filigraanne.
e-le.24. november 2022, 11:18
Koostöö Ivo Eenmaaga? Vast ikka Ivo Eensaluga.