Inimesed

„PUUDUTA MIND“ 254. SAADE | Teadjanaine Mai-Agate Väljataga: enamikul inimestest puudub oskus mõelda piiranguteta (6)

LISA KOMMENTAAR

Üks võiks.9. detsember 2022, 00:04
..võiks üldse vait olla. Aanu ju ei oska sellise sisuga saateid üldse juhtida. rääkimatta küsimuste esitamisest. Las Sirje ise toimetab selliste saadetega, Tal see õnnestub märksa paremini.
Jaanus8. detsember 2022, 22:52
anu võib ju küll olla nn vana hing aga vaimuna on ta ikka päris alaarenenud ja kohutavalt labane ning ambitsioonikas bioloogiline eluvorm. Kui anul on suured kõrvalestad, siis see tuleneb pigem varasema (selles maailmas läbielatud) elu traumadest mitte sellest, et ta vana vaim oleks. . Mis aga meid, ja meie planeeti ja võnkesagedust puudutab, just see, milles me avaldume, on tegelikult vaimumaailma käparditest laborantide untsu läinud ja prükkarisse visatud äpardunud laboriprojekt, mitte mingisugune ideaalmaastik. Sisuliselt elame universumite prügimäel!
Juss8. detsember 2022, 22:28
Selle anu peab ravile saatma. On juba mitu korda Mai-Agatega intervjuusid teinud aga sellesse kiviajju pole mitte miskit pärale jõudnud. Peab mainima, et Mai-Agatel on ikka juppeeee head närvid ja kannatus, et sellise kinganumbrisuuruse ai-kjuuga olendi saates teda taluda. Ja mis paran-oia tal nende koerte ja meestega on? Miks ta nii mitu korda toonitas seda koera ja mehe teemat?
Huvilisele28. november 2022, 11:33
Arvan ,et ega see saade polegi ahviajudele mõeldud, teatud arengutase on vajalik, ära lihtsat vaata.
se eon sulle28. november 2022, 16:38
jaanalinnu ajule mõeldud?
huviline26. november 2022, 17:28
Kaua see puudutamine-käperdamine edasi läheb?