Tiina Talumehe uue kollektsiooni esitlus.

Foto: Kollaaž (Kalev Lilleorg, Martin Ahven)
Inimesed
17. november 2022, 17:11

SUUR GALERII | POJALE SAMA AMETIT EI SOOVITAKS! Tiina Talumees muretseb oma lapse tuleviku pärast: ei tahaks, et ta minu jälgedesse astuks (1)

„Töö- ja pereelu ühildamine on väga keeruline,“ tunnistab moelooja ja kaheksa-aastase poja ema Tiina Talumees (50). „Tavaliselt juhtub nii, et kui mul on töömeeleolu ja inspiratsioon peal, siis tahan ainult tööd teha ja kunsti luua, aga samas laps ootabki juba kodus,“ kirjeldab ta paratamatuid valikuid, mida on iga töötav ema sunnitud igapäevaselt tegema.

16. novembril esitles moelooja Tiina Talumees oma uut kollektsiooni. Pidulik üritus meelitas kohale palju suunamudijaid ja moehuvilisi. Autori sõnul on see kollektsioon tema jaoks väga eriline ja tähtis. „Mulle tundub, et siin on esitatud kõik Tiina Talumehe parimad palad läbi aegade. See on väga läbimõeldud ja justkui kokkuvõtlik projekt,” räägib Talumees vahetult enne suurt šõud. „Muuseas, siin on üks kangas, mille mustri olen ise loonud ja see sai ka erinevatele materjalidele prinditud,“ märgib ta. Uue kollektsiooni nimi on „Glamorama“ ning sinna kuulub hulk kauneid õhtukleite. „Uus capsule on väga lihtne ja kantav,“ räägib moelooja.

Edasi lugemiseks: