Inimesed

Tõnis Milling sai vähidiagnoosi: ainuke ravivõimalus on lõikus (6)

LISA KOMMENTAAR

põmmpea18. november 2022, 09:05
A. Riisalu on kuskil meedias tabavalt maininud, et riigikogu on ainus töökoht, kus ei loe CV ega töökäik, saavutused ega miski muu, mis muidu töö saamisel olulised. Loeb vaid rahva armastus! Nii lebotavadki seal äratrööbanud tippsportlased, näitlejad... Eesti riigi algul , kas mäletate, kes olid riigikogus? Peaga mehed. Kross, Kaplinski jt.
eesnääre17. november 2022, 11:26
Noh, meestel on see õrn teema. Isal oli vanaduses healoomuline suurenemine, mistap toodi põiekott kõhule. Tuntud tegijad Leinatamm ja Onu Bella läksid selle vähiga. Jah, naine peab sagedamini oma jalakesed günekoloogi ees avama, küll asja pärast, küll profülaktiliselt. Miks mehed oma nokatsi tervist kontrollida ei taha? Et järsku ongi midagi viga, jah?
murelik17. november 2022, 08:22
Riigikogus peaks olema vooditega puhketoad, kus end mujal rihmaks rabelenud rahvasaadikud saaks välja magada. Või paigutada saali allalastava seljatoega pehmed toolid.
Onu17. november 2022, 11:04
Tukuvad seal riigikogus tavalistegi toolide peal. Kui inimene teadlikult ja omal vabal tahtel laseb ennast valida riigikokku, tuleb endast anda 100%, mitte seal magamas käia. Ma ei räägi hetkel Millingust, vaid üleüldiselt. Riigikogus oldavaks perioodiks tuleb ennast tagandada teistest ametitest, kui tööd kipuvad üle pea kasvama.
Uno17. november 2022, 08:03
Kas see on uudis, mida on tarvis esilehel kuulutada? Ostke, ostke, klikkige, klikkige.. Kas Sina, niinimetatud "ajakirjanik" ka enda kohta sellist teavet lehes kuulutaks? Häbi Õhtuleht!
Oswald19. november 2022, 15:14
Ei saa aru miks peab kõigile kuulutama milline tõbi parajasti külge tuli. Ei usu, et sellest kergem hakkas.