„Ma näen su häält“ saates võistlejad ära petnud Anita Vahter: teadsin kohe, et see saade on just mulle!

Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
18. november 2022, 09:30

NAER LÄBI PISARATE! Häälesaate võitja Anita: käisin enne salvestust isa haual ja ütlesin, et „Paps, lähme teeme pulli!“ (2)

Saates „Ma näen su häält“ kohtunikke ninapidi vedanud Anita Vahter (21) on võitlejahingega neiu, kelle positiivsust ei suuda raputada ükski takistus eluteel. Vaatamata sellele, et ta kaotas mõne kuu eest kalli isa ja on aastaid heidelnud kroonilise haigusega, pakatab ta elurõõmust ja jagab lahkust kõigile inimestele, kes ta teele satuvad.

Saates „Ma näen su häält“ teesklejana võidu noppinud Anita jaoks oli erilise tähendusega, et saade läks eetrisse just isadepäeval. „Käisin enne salvestust haual ja rääkisin isaga. Ma täiega usun, et sellised asjad töötavad. Ütlesingi, et „paps, teeme pulli, aita mul võita!“.“

Anita on koolist saati rinda pistnud lavahirmuga. Samuti avastati tal juba 4aastaselt krooniline liigesepõletik, mis on saatnud teda terve elu.

„Ma ei tee sellest suurt numbrit, sest tunnen, et minu haigusega võrreldes on maailmas palju hullemaid haigusi olemas. Paljud mu sõbrad isegi ei tea, et mul see on,“ jagab neiu.

Küll aga tunnistab ta, et pole alati olnud selline positiivsusest pakatav inimene. Varem nägi ta pigem klaasi pooltühjana ja kõik tundus mõttetu.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99