Sisuturundus
28. november 2022, 11:38

KOHVINAUTLEJA, SIIN ON MIDAGI SULLE! Terminali teenindusjaamast leiab nüüd auhinnatud kohvi!

Mis on sinu päeva alguse lahutamatu osa? Kas see on pikemalt voodis mõnulemine või üks tugev hommikusöök? Võib-olla armastad teha looduses väikese kõnnaku või siis äratad keha ühe korraliku trenniga? Äkki teeb hommikutest hommikud üks mõnusalt aurav kohv, mis paneb aluse tempokale päevale? Kui sinu valik on see viimane, siis tea, et ainult Terminali teenindusjaam on see koht, kus iga kohvinautlejat ootab unikaalne maitseelamus.

Hoole ja armastusega röstitud kohvioad

Oleme südames kohvinautlejad ja soovime seda erilist tunnet edasi anda ka meie külalistele. Terminali uued kohvioad tulevad Robert Paulig Roastery väikeröstikojast, mis 2019. aastal pärjati ka Soome parima röstikoja tiitliga. Hool ja armastus ei tulene mitte ainult maitseelamuse pakkumisest, vaid ka keskkonnaarmastusest – kuna RPR on oluline väike ökoloogiline jalajälg, siis röstivad nad päikeseenergiaga 100% tõendatult jätkusuutlikku kohvi ning tootmises on nad üle läinud taaskasutavatele pakkematerjalidele. Kuna meile Terminalis on südamelähedane puhtam tulevik, siis on Robert Paulig Roastery oma kaheksa (just nii vähe on vaja, et midagi suurepärast luua!) kohvispetsialistiga meile ainuõige valik. 

Kohv, mida mujalt Eestist ei leia

See on tõsi. Koostöös Robert Paulig Roasteryga töötasime välja kaks unikaalset maitsesegu, mis inspireeritud Eesti loodusest – KOIDIK ja HÄMARIK. Koidik on espressosegu, mille maitsest on tunda pähklinüansse ja järelmaitses tumedat kakaod. Nagu üks mahe hommik, nii on ka KOIDIK täidlane ja pehme. Neile, kes naudivad harmoonilist üleminekut loojuvalt päikeselt peagi saabuvasse öösse, sobib suurepäraselt tasakaalus kohvisegu, mille järelmaitses tunda tumedat šokolaadi. Ole sa hommiku- või õhtuinimene, Terminalis ootame sind oma lemmikkohvi nautima.

Väärt maitseelamus

Kuigi meie püsikülalised saavad kohvile allahindlust, võime öelda käsi südamel, et allahindlusi meie uue kohvi röstimisel ja sinuni toomisel ei ole tehtud. Terminalis töötame iga päev selle nimel, et pakutavad maitsed oleksid valitud täpselt külaliste eelistusele ning annaksid edasi meie kirge. Samasugust pühendumist saab ka kohv, sest soovime, et maitseelamus ei oleks mitte ainult suurepärane, vaid ka unustamatu. Seega, kohvinautleja, kas tuled meile Terminali külla?