„Hommikusöök staariga“ restoranis Brasserie 11; saatekülaline Kalle Sepp; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
20. november 2022, 12:17

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Kalle Sepp 40: küll need lapsed mul ka tulevad, ega nad siis tulemata jää

„Võib-olla ongi nii, et kui ei looda ega punnita liialt, siis see juhtub, aga kui kümne küünega kinni hoiad, siis ei juhtu. Samamoodi on rahaga – kui kogu aeg sellest kinni hoiad, siis seda ei tule,“ arvab hiljuti 40. sünnipäeva tähistanud näitleja, laulja ja kabareeartist Kalle Sepp heade asjade kohta elus.

Kalle ei nõustu sugugi spekulatsiooniga, et tema naerulohukesed põskedes on aidanud tal koolis ja elus lobedamalt läbi saada. Pigem on Kalle karjääris tema sõnul rolli mänginud kokkusattumused ja juhused, aga kindlasti ka julgus neil natist kinni hakata.

Kalle, kohtusime sinuga umbes viis aastat tagasi. Siis sa tituleerisid ennast nooreks meheks. Täna vist ei saa enam sinu kohta noor mees öelda?

Saab ikka ju.

Ma rääkisin täna oma meikariga, ütlesin, et Kalle saab 40, ja ta arvas, et meestel 40selt elu alles algab.

Kui sa nii ütled. Ma hetkel ei tunne küll, et elu otsa saaks, aga kõige nooremana ka ennast ei tunne. Ma tunnen võib-olla seda, et nooremad kolleegid tunnetavad kuidagi, et 40 on vana – mitte tähtsam, aga kogenum. Mina ise ei saa sellest aru, töötan kogu aeg nii noores kollektiivis, et sellepärast tunnengi, nagu oleksin 25.

Kas sa ikka tantsid veel kabarees?

Jah.

Ja laulad samal ajal?

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99