Inimesed

KUUS AASTAT KOHTUTEED! „Kuuuurija“ saatejuht Katrin Lust peab tuntud ravitsejale maksma üle 10 000 euro kahjuhüvitist: kindlasti paljud rõõmustavad, aga mul on vaimselt väga raske (31)

LISA KOMMENTAAR

MK7. veebruar 2023, 00:29
Meie kohtud lähevad tõesti juba täitsa hulluks. Igasugused posijad ja muud "ärikad" on siis nüüd avalikult pjedestaalile tõstetud! Ja milline teenistus posijatel kui sellised kompensatsioonid määrati. Tõeline õigusriik! Kui teil, Katrin, jätkub veel energiat sõdimiseks on tore ja kui ei jätku, saan aru. Igatahes minu sümpaatia kuulub Teile ja mitte sellele vanale soolapuhujale. Tulge inimesed ikka mõistusele, väljas on XXI sajand!
Huugo9. november 2022, 20:53
Krt. kui keegi torgib ennustajate, soolapuhujate, kaardimooride, jne petturite tegemist mis ei vasta künka otsas kehtivate reeglitega on kamarajura. Keemiakontsernide toodangut kiidavad apteegid, tohtrid, valitsusviletsused üheselt. Kui plika senna süveneks paistaks tume tulevik vist?!. See tähendab, et asi on seal samuses kus pootsmani suviviljad (algab P tähega)-:) Väidetavalt vendadest Tuulikutest ühe väljend?
Vaataja9. november 2022, 14:29
See Veet Mano oleks tulnud kohe ära keelata, mitte lasta tal inimesi lollitada, no oli ikka soolapuhuja küll. Katrin, muidugi kaeba edasi. See Mano pole seda summat ära teeninud, las läheb normaalsele tööle, aga ta vist ei viitsi muud teha. Jõudu sulle Katrin Lust!!!
Eesti kodanik9. november 2022, 12:32
Ma ei saa aru, milleks meil veel rahva raha eest kohtud ja milleks neid valimiste etendusi tehakse - riigi tegelikud juhid on igatsorti väljamaised af. (sorry! Geeniused) , kes määravad ajakirjanduse ja kogu riigi elukorralduse. Kes neile vastu hakkab, tagant ei kiida ja ei allu, see tehakse pihuks ja põrmuks me oma valitute kätega! Olge siis vähemalt ausad, määrake Mano peakohtunikuks ja teised Manod-Zandid arstide asemele ! Meediasse laske ainult tulijatele halleluuja lauljaid!
Mart9. november 2022, 10:09
Riigikohtu otsuse järgi võib nüüd ka Aktuaalse Kaamera diktorit karistada. Vaidlusaluse teksti kirjutas TV3 programmidirektor ja Selgeltnägijate Tuleproovi saatejuht Urmas Eero Liiv kes oli saate toimetaja. Teksti luges sisse näitleja mitte Katrin Lust. Samas aga Mano ei ole vaidlustanud seda Õhtulehe lugu kus on kirjas Mano tegudest Osho grupeeringus.https://naine.ohtuleht.ee/735657/kas-karma-on-kattemaksuhimuliste-salasoov
ei rõõmusta9. november 2022, 09:19
aga arvan, et sellised saated on oma aja ära elanud. me ei pea teleerkaanil kedagi madaldama. tõsiselt. jah, ininmene võis teha sigadusi ja jäledusi, andke kohtusse, las maksab. aga ajakirjanduses lintšimine, on inetu. kättemaks. ela ise ja lase teistel elada. karmakohus on parim, mis kohut mõistab. nii, et leia endale töö, kus jagad armastust, siis saad seda ka tagasi.
Seda enam9. november 2022, 09:53
Et Lust läheb saadet tegema eelarvamusega. Ta teeb saateid nii, nagu tema asju tõlgendab. Oluline on ka see, et ta teab oma saate vaatajate sihtrühma ja täpselt nii ta lugusid tõlgendabki. Üks arusaamatumaid asju on neiu Karuse järjepidev kaitsmine. Ebaõiglaselt kõrge enesehinnanguga lapselt võeti vallavanema koht ära ja seda peab koos Lustiga avalikult ulguma.
Anta9. november 2022, 07:38
Sorry katrin, ei kisu pisarat välja, proovi veel
siin aitab8. november 2022, 23:02
ainult tirsti kimmeri võlupeegel
Noo8. november 2022, 22:19
Saade oli alatu. Odava populaarsuse otsimine ja ka saamine. Lust pani ju tunnistajatele s6nad suhu. Aga mida ta nyyd halab? Ta on ju kelkinud et tema praegune leivaisa on lubanud k6ik tema kohtukulud kinni maksta.
Nüüd tuleb teha lugusid kohtunikest8. november 2022, 22:04
See on huvitav soo, anna hagu, Katrin!
Spa8. november 2022, 21:19
Kas need kohtunikud on soolapuhuja kinded või!? Minu meelest on see Lusti üks parimaid ja adekvaatsemaid lugusid üldse.
Andrus8. november 2022, 19:28
Selline hulk raha kahjutasuks nõuda on täielik nõiajaht. Keskaeg on tagasi
Posijate inimõiguskeskuse ombudsman8. november 2022, 19:16
Õiglus pole kuhugi kadunud.Silmamoondaja on ka inimene.
muretsetakse küll aga vale asjapärast8. november 2022, 19:02
keegi ei muretse sellepärast, et kohtuotsused oleksid kvaliteetsed, muretsetakse, et riigiabi advokaat saab liiga vähe palka
ÕL!8. november 2022, 18:44
Kas käsk on antud tõeseid arvamusi mitte avaldada? Kust kontorist need käsulauad tulevad?
Ainukene saade Kuuuurija, mis üldse8. november 2022, 18:38
saadetest vaadatav on ja lisaks sirge seljaga kena saatejuht. Teised kanalite taolise formaadi saated on vaid saatejuhtide haledad eneseksponeerimised, ideoloogilise sõjahüsteeria takkakiitmised või mõne tuttava ja selle pesakonna eksponeerimised. See kaasus on järjekordne näide, kuidas jõustruktuurid ja newndega koostööd tegev kohtusüsteem karistab ja hirmutab inimesi , kes julgevad kaabakate tegevust avalikustada ja nõutada õigust süütult süüdi mõistetutele.
X78. november 2022, 18:09
Oh vaeseke, nüüd on kurb oma hirmkalli BMW luksusmaasturi tagaistmel ...
Cosmos8. november 2022, 17:50
Oma viga et nii julge on. Ja siis nutab,et sõnavabadust ei ole. Oli ju, ainult ,et selle eest tuli maksta. Tahtis teist inimest maha teha ja nüüd ei taha keegi vastutada. Paras karistus
ahhoi8. november 2022, 18:37
Nii argadelt inimestelt nagu Cosmos, peaks samamoodi nagu välisriigi kodanikelt valimisõiguse ära võtma. Kui ikka mingit julgust pole, siis tunnista seda ja ära vali kedagi, järsku juhtub midagi hirmsat sel ajal kui sa voodi all peidus pole.
N428. november 2022, 17:41
Igaüks vastutab ise sõnade eest mis tema suust tulevad. Kui ta just ei ütle, et kasutab kellegi teise varem väljendstut või tsiteerib kedagi. Oma naiivsel viisil eetris edastatud sõnumi eest peab K.Lust ikka ise vastutama.
e.8. november 2022, 18:18
Eks see trahv toimib koolirahana. Aga kohtupretsedendi võiks meelde jätta. TV uudistelugejad loevad ju kõik teiste tekste ette. Samm vasemale-paremale - põmaki! St. saatejuht peaks faktid sõltumatutest allikatest/erikorrespondenditelt üle kontrollima ja analüüsi tegema, enne kui silmad vilama ja suu käima hakkab.
toN428. november 2022, 19:53
Ma ei arva, et ilmateate ettelugeja või uudistereporter kuidagi oma sõnade eest vastutama peaks, aga just selles rollis Lust sel ajal ju oli. Praegu, mil tal on oma autorisaade, on olukord muidugi toonasest erinev.
sõna sekka8. november 2022, 17:12
Mida nüüd ohkida , ütleb ju vanasõnagi , et pill tuleb pika ilu peale ! Kui ikka pr. lust hakkab omakohtu heakskiitjaks , nagu eilses "Kuuuurijas" , siis on ikka kuri karjas küll.
Kulla Katrin.8. november 2022, 17:00
See on alles algus.Eilses kuuuurijas oli teie saates tule all reformierakonna koorekiht,omas eheduses.Vaatasin ja mätlesin,et mis nad teiega teevad.Kas viskavad trepist alla või kaod jäljetult.Aga ükski trükkiv ajakirjandus ei julenud seda mitte ühe lausegagi kommenteerida.
Pole nüüd vaja ohkida8. november 2022, 16:59
Et kust ma selle raha võtan. Lusti saated on nii eetika piiri peal, et ükskord peab sellele pidurit tõmbama. P.S. Ma ei ole see, kellele Lust on varba peale astunud. Lihtsalt vahel uudishimust vaatan, aga tavaliselt liigub käsi üsna ruttu puldi suunas. Ääretult ebameeldiv saatejuht. Nüüd veel veetakse seda ilmaimet beebikest ka kõhu peal kaasa pättide juurde.
Juhanes8. november 2022, 18:58
Asi pole üldse rahas ja kui pidurit peab tõmbama, siis õigete vahenditega. Antud juhul ei olnud Lust ju asjas osaline ja mina küll ei saa aru, miks kohus seda ei näinud. Edu Euroopa kohtus.
Mis sa ise siin ohid?8. november 2022, 18:59
Katrin on nende üksikute ajakirjanike seas, kes veel julgevad teha pärisajakirjaniku tööd. Ja ei trei nupukesi õukonnameedia tasemel,et valitsevalt parteilt peasilitust välja teenida.
To 18:598. november 2022, 20:27
Tõesti? Mida ta siis nii väga teeb? Teeb kõva häälega reklaami, tegelikult on tal puha otsitud teemad. Esimesena tuleb meelde see Nõmme tee lugu. Ilmselgelt majaomanikul on olemas võimalus teha omale tee ja ridaelamu elanikud ei ole kohustatud teda sõidutama oma rahade eest tehtud teed mööda. Ja mida teeb Lust? Haliseb, taob käsi kokku ja otsib järjekordselt ohvrit sealt, kus seda pole. Teine on see Kobina lugu. Lust ainukesena teab jah kuidas asjad olid.
probleemi pole9. november 2022, 08:35
et kust ma selle raha võtan- polegi vaja võtta kui ei ole. Eesti seadusandja on sellele mõelnud- kui sul raha pole enda kohustuste täitmiseks võid ja pead kohtule esitama füüsilise isiku pankrotiavalduse.
Ta pöörleb siiski ja olete tõestanud, et Keiser on8. november 2022, 16:42
Ta pöörleb siiski ja olete tõestanud, et Keiser ongi paraadil paljas. Usu, tavainimestel on veel hullem, kellele õigussüsteemis töötavad korruptandid ja poliitilised käsutäitjad kurja on teinud. Laske aga edasi.Küll need teiesuguste hävitamise eest saadud raudristid ja täheordenid ka ükskord oma sära kaotavad.