Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. november 2022, 16:41

Britneyl on sunniviisi sisse söödetud ravimitest närvikahjustus?

Britney Spears väidab värskes postituses, et tal on psühhoosivastastest ravimitest närvikahjustus.

Endine lapstäht Britney Spears veetis 2008. aasta vaimse krahhi järel 13 aastat oma isa Jamie eestkoste all. Ta kinnitas, et algul oli sellest kasu. Ent hiljem on ta väitnud, et isa ja eestkosteametnikud kohtlesid teda nagu vangi ja orja.

Mullu sai Britneyst jälle vaba inimene ja ta on abielus oma uue kallima Sam Asghariga, kuid tema sotsiaalmeediapostitused ajavad fänne ärevile. Neis domineerivad paljastavad kaadrid, ehkki Spearsi eksmees Kevin Federline on öelnud, et Britney pojad häbenevad oma ema alastipilte ja -videoid, mida ta Instagramis oma miljonitele fännidele näitab.

Hiljuti väitis Spears, et sunniviisi määratud psühhoosivastased ravimid tekitasid talle paremas kehapooles närvikahjustuse. Teda painavad valud ja jäsemete tundetus, mis põhjustavad ärevust ja hirmu. „Ärkan kolm korda nädalas üles ja mu käed on täiesti tuimad …“ kirjutab ta. Nõelatorkeid meenutav surin kerkib mööda kaela peani. „Kõige hullemini valutab meelekoht …“ Spears on enda sõnul olnud aastaid ravimite tõttu pooloimetu. Eluvaimu on talle süstinud Instagram ja tants. Nüüd aga on Britney leidnud ravimid, mis tema seisundit parandavad. Ta lausa tunneb, kuidas aju hapnikku saab. „Tunnen end ka targemana, sest, issake, ma saan nüüd hingata …“