Hot Lipsi poe raju avamine.

Video: Kaader videost
Inimesed
4. november 2022, 18:00

ÕL VIDEO | Tohutu suures uues erootikapoes pettunud Marimellid: sekskiike pole ammu kasutanud, nüüd valetame lastele multika ajal, et lähme koosolekule (2)

Neljapäeval avas T1 kaubanduskeskus Baltimaade suurima erootikapoe, mis tõi kohale palju vabameelseid avaliku elu tegelasi. „Isegi tselluliit on näha,“ kommenteerib strippar Marco elusuuruses seksnukuga naudinguid jagades. Marco sõnul julgesid eestlased 90ndatel ikka rohkem hullusi teha kui nüüd. Kohal olid ka koolitaja Epp Kärsin ning blogijad Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson, kes tõdesid, et külastaksid sekspoodi ilmselt ka oma lastega.

Koolitaja Epp Kärsin tunnistab uue erootikapoe avapeol, et tema suur seksmänguasjade fänn ei ole. „Ma armastan väga naturaalsust. Mul mingid sekslelud on, aga minu keha käivitub paremini läbi päris puudutuste. Loomulikult dildod, vibraatorid, sidumismängude jaoks köied, rihmad, silmaklapid, piitsad on mul olemas, aga mulle meeldib see protsess iseenesest,“ jagab Kärsin ja lisab, et kindlasti on kordi, kus on vaja kinni siduda ja piitsa anda, kuid on ka kordi, kus mänguline seks ilma mänguasjadeta võib kesta tunde ja tunde. 

Edasi lugemiseks: