Victoria Olt Galeriis Tallinna vanalinnas; uus grupinäitus „Sinu esimene kunstikogu“

Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
29. oktoober 2022, 12:20

PILDIGALERII | Viktoria Olt korraldas väga erilise näituse kunstisõpradele, kes tunnevad huvi oma isikliku kogu loomise vastu

„Korraldasime selle näituse silmas pidades kunstisõpru, kes tunnevad huvi oma isikliku kogu loomise vastu. Alustav kollektsionäär saab näituselt valida oma esimese kunstiteose ja kogeda kui palju annab elule juurde kunsti omamine ja selle eksponeerimine isiklikus interjööris,“ selgitab galerist Victoria Olt, kes on ka ise kunstnik ning esineb näitusel kuuemeetrise marmoreeringu seeriaga, mille pealkiri „7.753“ viitab maailma populatsioonile ehk 7,7 miljardile inimesele.

Vaata pildigaleriid!

Grupinäitus „Sinu esimene kunstikogu“ avati Victoria Olt Galeriis Tallinna vanalinnas (Viru tänav 20). "Kollektsionäär saab näituselt valida oma esimese kunstiteose ja kogeda, kui palju annab elule juurde kunsti omamine ja selle eksponeerimine isiklikus interjööris,“ ütles  galerist ja Victoria Olt, kes on ka ise kunstnik ning esineb näitusel kuuemeetrise marmoreeringu seeriaga, mille pealkiri „7.753“ viitab maailma populatsioonile ehk 7,7 miljardile inimesele.

Edasi lugemiseks: