Inimesed
2. november 2022, 18:21

„Päev rahvalemmikuga“ on Õhtulehe uus videolugude sari, kus tutvume just väiksemates piirkondades menukate muusikute igapäevaelu ja töiste tegemistega.

ÕL VIDEO | PÄEV RAHVALEMMIKUGA | 90ndad ei kavatsegi lõppeda! Tantsumuusikabänd Recovery hullutab jätkuvalt pubides kohalikke peolõvisid (1)

Pealinna trendikad lokaalid võivad olla küll glamuursed, ent tõeline möll koos vilede ja tuledega toimub ikka Lõuna-Eesti väiksemates peopaikades. Seda teavad tantsumuusikabändi Recovery liikmed Marek Rosenberg ja Cärolin Aasa liigagi hästi. Kord kogunud üks pidu suisa selliseid tuure, et tipnes ootamatute külalistega. „Kutsuti Kallastele esinema. Pidu lõppes sellega, et eriüksused ja asjad olid kohal,“ meenutab bändi ninamees Marek.

Tartu tantsumuusikabändi Recovery liikmed Marek Rosenberg ja Cärolin Aasa elavad nädala sees tavapärast tööelu. Marek teenib leiba autojuhina, Cärolin aga siseviimistlejana. Pere ja päevatöö kõrvalt nädalavahetustel aega jalgu seinale lüüa sageli aga ei jäägi – popansambliga Recovery esinemisi ja töid jagub. „Esineme üle Eesti, ent enamjaolt on ikka Lõuna-Eesti kant see põhiline, kuhu meid rohkem kutsutakse,“ sõnab ansambli naispool Cärolin.

Milles seisneb Recovery fenomen ja milline näeb välja üks päev Recoveryga? Vaata pikemalt Õhtulehe videost!

Edasi lugemiseks: