„Tiigri puudutus“, saatekülaline Ervin Hurt; saatejuhid Anu Saagim, Sirje Presnal

Puuduta mind
29. oktoober 2022, 16:34

„TIIGRI PUUDUTUS“ NOVEMBER | Tervendaja Ervin Hurt näitab kuidas armastust ligi meelitada, sest november on seksuaalenergia kuu

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et novembrikuu esimene pool on väga rahutu ja konfliktne. See sai alguse juba oktoobri lõpust ja kestab kuni 18. novembrini. Käes on kõige raskem ja keerulisem aeg sel aastal. Saate „Tiigri puudutus“ külaliseks on aga seekord selgeltnägijate tuleproovist tuttav tervendaja Ervin Hurt, kes on üks Lõuna-Eesti nõutumaid sensitiive. Ta töötab eeskätt energiatega ning tema poole pöördutakse nii tervisemurede korral kui ka needuste mahavõtmiseks ja kodupuhastuseks. Ervin nimetab novembrit seksuaalenergia kuuks ning näitab ette lihtsa nipi, kuidas armastust ligi meelitada.

Vaata videot!

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et novembrikuu esimene pool on väga rahutu ja konfliktne. See sai alguse juba oktoobri lõpust ja kestab kuni 18. novembrini. Käes on kõige raskem ja keerulisem aeg sel aastal. Saate „Tiigri puudutus“ külaliseks on aga seekord selgeltnägijate tuleproovist tuttav tervendaja Ervin Hurt, kes on üks Lõuna-Eesti nõutumaid sensitiive. Ta töötab eeskätt energiatega ning tema poole pöördutakse nii tervisemurede korral kui ka needuste mahavõtmiseks ja kodupuhastuseks. Ervin nimetab novembrit seksuaalenergia kuuks ning näitab ette lihtsa nipi, kuidas armastust ligi meelitada.Vaata videot!

Astroloog Igor Mang kirjutas oma tiigriaasta prognoosis, et novembris tuleb teravat poliitilist võitlust valitsuse ja opositsiooni vahel, tänavarahutusi. Palju pingeid tekitavad rahva tervishoiu ja koolide olukorra küsimused, sest on oht epideemia laienemisele, ehkki mitte ühetaoliselt kõikides riikides. Võimalikud on ka terroriaktid ja inimeste hooletusest tekkinud õnnetused transpordisüsteemis. Kasvab kuritegude arv ja pingestuvad rahvusvahelised suhted. 2. november on hingedepäev ja sel ajal võiks koduakendel ja lähedaste kalmudel küünlad süüdata. Lahkunuid võiks hea sõnaga meenutada ja seejärel neid rahus puhata lasta. 17. november on kaduneljapäev. Seks puhuks on sensitiivivõimetega Ervinil pakkuda lihtne rituaal, kuidas murede taagast ja ebaõnnestumistest elus vabaneda. Vaata täpsemalt videost!

„Tiigri puudutus“ saatekülaline Ervin Hurt

Edasi lugemiseks: