SUUR AUSTAJA! Diana Pogosjan: ühel kutil on rinna peale tätoveeritud minu nägu

Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
1. november 2022, 09:17

NEEDID JA TÄTOVEERINGUD! „Villas“ osalenud Diana hakkab armeenlasest isa nõudmistele vastu: tahan olla mina ise!

Tõsielusaates „Villa“ osalenud armeenia juurtega Diana Pogosjan (21) on üles kasvanud kodus, kus oli karm kasvatus. Tema isa väärtustega ei sobi tütre needid, tätoveeringud ja mahalõigatud juuksed üldse. Kuigi Diana pole armeenia kultuuritraditsioone üle võtnud, soovib ta sõrmust sõrme saada siiski armeenlaste moodi. „Abielludes on mul kas kõik või mitte midagi. Neil on abielludes väga suured peod, kus on mega palju inimesi,“ avaldab Diana, et tahab tulevikus pulmade alla palju raha panna. Samuti ei soovi ta oma pulmas olla traditsioonilises valges kleidis, vaid hoopiski üleni mustas.

Diana haarab suhterindel vajadusel ise härjal sarvist – näiteks baarides, kui mõni kena noormees silma jääb. „Vahel mõni ehmub ära, aga siis ta järelikult polnudki see õige. Mu mees peab ikka olema jutukas, humoorikas ja karismaatiline,“ kirjeldab Diana enda unistuste meest. Välimuse parameetreid on jäänud aastatega vähemaks ja enam nii olulist rolli ei mängi.

Kuna Diana on kuumavereline ja väga temperamentne naine, vajab ta enda kõrvale meest, kes suudaks teda paika panna ja domineerida.

Edasi lugemiseks: