Video: Hannes Dreimanis, Karol Kaldoja
Inimesed
19. oktoober 2022, 17:47

„Päev rahvalemmikuga“ on Õhtulehe uus videolugude sari, kus tutvume just väiksemates piirkondades menukate muusikute igapäevaelu ja töiste tegemistega.

ÕL VIDEO | PÄEV RAHVALEMMIKUGA | Popmuusik Kerdo Mölder avab Diana Klasi ukse ja oma südamesopid: tean vähemalt kolme Respekti fänni, kes minu järgi lapsele nime pannud (16)

„Mul on selline traditsioon, et sünnipäevadel ma sõidan kuskile minema või olen omaette. Sel aastal ma olin sünnipäeval Hiiumaal. Metsas, oma lemmikus paigas. Tegin lõket ja katsin endale laua,“ räägib oktoobri algul 40. sünnipäeva tähistanud lembelaulik. Mees ei salga, et on elu jooksul kogenud kõiksugu eluraskuseid. Nüüd viimaks on tema elus aga naeru ja nalja täis periood. Ühises majapidamises, mida Kerdo jagab elukaaslase Priidu, sõbranna Diana Klasi ja viimase emaga, peetakse vingeid filmiõhtuid ja lõkerdatakse naerda hiliste õhtutundideni.

„Ma olen õnnelik oma väga hea omaduse üle, mis mulle on kaasa kingitud. See on mul töökus. Ma olen tõesti väga töökas inimene. Ma ei ole peljanud ühtegi tööd. Ma hakkasin sel aastal sünnipäeval mõtlema, mis töid ma kõiki teinud olen. Ma olen kõike teinud!“ sõnab Mölder. Ja ta ei valeta. Raadiojaamade programmijuht, valgus- ja helimees, taksojuht, hamburgerimüüja, aknapesija, koristaja, säästumarketi müüja… Keeruline on leida ametit, mida mees aja jooksul pidanud poleks. Mehe süda kuulub aga eelkõige muusikale. Juba aastaid on ta olnud ansambli Respekt üks solistidest. Ehkki Respekti laulude näol pole tegu peavoolumuusikaga, leidub ansamblil ohtralt fänne. „Võib-olla see ongi edu võti, et me ei ole koguaeg pildis, aga on väga paljud täissaalid ikkagi,“ räägib Mölder.

Edasi lugemiseks: