„Puuduta mind“ saatekülaline ulmekirjanik Neeme Tambur; saatejuhid Anu Saagim; Sirje Presnal

Puuduta mind
13. november 2022, 18:44

„PUUDUTA MIND“ 252. SAADE | Neeme Tambaur: kui need neli tingimust täidavad piisavalt suure osa ühiskonnast, on ühiskond küps hüpnootiliseks transiks

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on seekord ulmekirjanik Neeme Tambaur, kes hoiatab meid hüpnootilise transi eest.

Vaata põnevat videointervjuud!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on seekord ulmekirjanik Neeme Tambaur, kes hoiatab meid hüpnootilise transi eest.Vaata põnevat videointervjuud!

„Puuduta mind“ saade alustab väga põnevate teemadega ja meil on täna külas ulmekirjanik Neeme. Teemasid on palju, millest sooviks sinuga, Neeme, rääkida. Üks tore sündmus juhtus alles hiljuti, millest ka sina olid suures elevuses. Nimelt pälvis prantsuse neuroteadlane Alain Aspect Nobeli preemia. Miks see sind nii hirmsasti erutab?

Aastal1982 katsetas Alain Aspect koos oma meeskonnaga tänapäeva teadusele täiesti enneolematut võimalust ehk kas on võimalik tõestada, et mõtete ülekandumine ühelt ajult teisele on võimalik ja tuli välja, et see on tõesti võimalik.

Edasi lugemiseks: