KANNIKAD PÄIKESEPAISTEL: „Villa“ osalejate figuurid on laitmatud ja seda rõhutatakse tõsieluseriaali turundamisel palju.

Foto: Kuvatõmmis/Villatv.ee
Tele
6. oktoober 2022, 19:51

ARVUSTUS | „Villa“ pakub kvaliteetset kraami, kuid (sala)kaamerad näitavad paljast tagumikku ka seal (9)

Nädala algul esilinastus juutuuberite Andrei Zevakini ja Robin Valtingu juhitud „Villa“, mis juba oma eksootilise võttekohaga paneb kõrge kaarega ära kõigile senistele kodumaistele tõsieluseriaalidele, millest nii mõneski bikiinides noored Eestimaa suves lõdisevad. Ka osalejad on palju viksimad ja viisakamad, kuid lõpuks on ikkagi fakt see, et kui keegi tahab kaameratega ääristatud toas kaaslast kabistada, siis vahet pole, millises reality's seda teha – tõsielusaate liidese saab oma nimele ikka tükiks ajaks ette.

„Villa“ esimene episood on peen ja soliidne juba esimesest minutist peale, meenutades oma professionaalse kaameratöö ja montaažiga mõnda Netflixi seriaali. Saatejuhid Zevakin ja Valting seisavad rikkalikult kaetud laua ääres Türgi villa terrassil ja serveerivad šampanjat. Kui tuua siia kõrvale „Rannamaja“ kolmanda hooaja esmasündinud osa, siis seal vaatas värskelt täiskasvanuikka jõudnud noortele külmkapist vastu mitu pudelit odavat valget viina.

Edasi lugemiseks: