Tele

„Õnne 13“ stsenarist Andra Teede: „Salapärast Lepiku Salmet on juba hilja ekraanile tuua.“ (14)

LISA KOMMENTAAR

Lonni9. oktoober 2022, 11:53
Mina tahaks teada,mis on saanud Allan´i Ameerika autoromust? Selle võiks küll lahti kirjutada ja Lepiku Salme võiks kah ikkagi mingil moel pildile tuua! Salme võiks olla mingi asotsiaalse välimusega,kuna ta on ju Morna "samakameister" ja vaevalt ta ise oma toodangut ei tarbi! Aga minule,vastupidiselt mõnele kommentaarile, seriaal meeldib,mõnus vaadata. Kes mulle tegelastena ei ole meeldinud,need on Evald Raidver ning tema poeg Raim. Väga flegmaatilised ja uimased tegelaskujud,minu arvates!
vaataja9. oktoober 2022, 10:11
Loodan,et Margna suudab Anneli,le tõestada kes ta tegelikult on! Anneli kõige ebameeldiv tüüp!
nii9. oktoober 2022, 09:05
kahju, et seda seriaali on üliigav vaadata ja - enam ei huvitagi. vb aitaks stsenaristi vahetus?
Pets9. oktoober 2022, 08:56
Parem Hilja kui,et mitte kunagi.anne paluver oleks jackpot
kuri vaataja9. oktoober 2022, 08:45
üks hea läbi aegade meie ajast kirjutatud seriaal on praeguse kirjutaja poolt nii ära soperdatud ja lörtsitud, et lihtsalt jube! Kui ikka endal ideid pole ja mõte ei jookse, siis võiks selle tööotsa mõnele teisele anda, kes elu-oluga rohkem kursis siin ühiskonnas ja maailmas üldse. Praegune ikka täiega jaburus! Vastik vaadata ja neid mõttetuid dialooge veel hullem kuulata.
olen nõus9. oktoober 2022, 13:04
Alma on ka juba pooletoobiseks kirjutatud. On, mis ta on, aga juhm ta pole siiani olnud.
Teie Ööloom ja Loogik9. oktoober 2022, 07:13
Suur vahe on lavastatud seriaalil ja päris elul.Ei usu ,et keegi hakkaks selle järgi elama ja oma harjumusi muutma( aga mine sa tea).
Astrid9. oktoober 2022, 08:17
Ei oligi vaja seriaalist õppust võtta. Asi käib ikka vastupidi. Kui sinu ringkonnas selliseid tüüpe päriselt ei ole, siis usu mind - kusagil on kindlasti! Ja veel igasuguseid kummalisemaid ja värvikamad.
loogik9. oktoober 2022, 09:49
ma ei saanud su mõttest aru. Meie kommendaaride mõte polnud ju, et hakake seriaali järgi elama või no ma ei tea ka kas keegi elaks. Aga ei oleks vaja sisse kirjutada selliseid räigeid loogika vigu, millest iga tavaline inimene aru saab. Iseasi kui seriaal räägiks biolaboritest või tuumafüüsikute labori elust, siis ilmselt ollaks lahkemad silma kinni pitsitama ja eriala inimesi häiriks mõned kohad vaid. Siit soe soovitus - mõni kord võiks foorumite lugemise asemel mõne vähegi juurat teadva isikuga rääkida (sobib ka tudeng)
Ööloom9. oktoober 2022, 01:54
Loogikavigu in palju. Enesekindlel ja andekas arhitekt Arega oli vahepeal nagu lobotoomia läbi viidud, nüüd peab kohvikut. Margna sama lugu, kui ta Annelisse naiivselt ära armus; Alma, kel oli Anneliga varguseprobleem ja väljapressimine, ei kohtunud Annelit kunagi, kuigi too elas kõrval Krissu majas.ta isegi tundnud huvi, kuidas õnnestus petisel see maja endale nihverdada, kuigi Laine latras sellest nagunii kõigile. Jne. Teet Kallase ajal stsenaariumis sisulisi apse polnud
loogik8. oktoober 2022, 21:46
Margna on ka ebaloogiliseks kirjutatud, sellistest lepingutest millega ta firmast ilma jäi, oskaks iga teine hoiduda, saati siis suurfirma omanik.
Jr9. oktoober 2022, 01:33
Kui juba juriidikasse asi läks, siis see, kuidas Kristjanilt maja välja peteti, läks kah väheke lappama. Nimelt seadus võimaldab kinkelepingu tühistamist, kui kingi saaja on näidanud kinkija või tema lähedase (!) suhtes üles jämedat tänamatust. Seal pettur apelleeris sellele, et lubas Kristjanil majas edasi elada, lihtsalt tema naise viskas välja. Paraku advokaat Sumberg ütles, et kuna pettur Kristjani suhtes jämedat tänamatust üles pole näidanud, siis kinkelepingut tühistada ei saa. Õige advokaat oleks ikka seaduse läbi lugenud.
lepiku salme8. oktoober 2022, 21:40
Salme9. oktoober 2022, 08:12
Ei surnud, ainult haiglas põdemas oli. Lepiku Salmed ei sure Eestis kunagi välja.