Tõsielusarja „Villa“ pidulik esmaesitlus Vabal Laval.

Video: Martin Ahven
Inimesed
3. oktoober 2022, 22:00

ÕL VIDEO | „Villa“ favoriit Antonio Kass: naise puhul meeldib see, kui tähed on joones ja ta suudab mu eest hoolt kanda (1)

Pühapäeva õhtul toimus Tallinnas Vabal Laval Andrei Zevakini ja Robin Valtingu tõsielusarja „Villa“ pidulik esmaesitlus. Uurisime tulevastelt staaridelt, miks nad sarjas osalesid ja mida sülle kukkunud kuulsusega tulevikus pihta hakkavad. Ravitseja-joogaõpetaja Antonio Sebastian Kass on Vähi tähtkujust ja on varmas jagama oma teadmisi sodiaagimärkidest kõigi huvilistega. Poksija-koristaja Frank Varblane aga loodab tänu saates osalemisele leida uusi kliente.

Vaata videot!

Ravitseja-joogaõpetaja Antonio Sebastian Kass on Vähi tähtkujust ja on varmas jagama oma teadmisi sodiaagimärkidest kõigi huvilistega. Aga huvi tähemärkide vastu pole ainus, mis Antoniot erutab. „Mul on ka seksuaalseid külgi, mul on kodu koristamise külgi, mul on kasvatamise külgi – mul on igasuguseid põnevaid külgi. Aga naise juures meeldib mulle see, kui tähed on joones, sest siis on ka kõik muu joones. Näiteks on oluline see, kas tüdruk suudab mulle otsa vaadata ja kas ta suudab mu eest hoolt kanda.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99