Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
3. oktoober 2022, 12:02

Britney ehmatav käitumine sotsiaalmeedias jätkub – fännid on uuest videost šokeeritud (2)

Britney Spearsi Instagrami-postitused on tema fännide seas juba pikemat aega mureaineks olnud. Uus video rabab oma jõhkrusega ja tekitab küsimusi lauljanna heaolu ja vaimse tervise kohta.

Tänavu modell Sam Asghariga (28) abiellunud Spears (40) on avaldanud suve jooksul mitmeid alastifotosid ja segaseid tekste. Lisaks on ta korduvalt Instagramist lahkunud, viimati augusti lõpus, kirjutab Iltalehti.

Sedapuhku on lauljanna fännid ärevile ajanud videoga, kus ta end tantsimise ajal kägistab. Klipp on pälvinud ohtralt „meeldimisi“, kuid ka murelikke kommentaare.

Teises postituses nendib Britney, et tal on väga raske kõigest lahti lasta. „Põhiprobleem on see, et mu pere ei saa ikka veel mitte millestki aru ja nad usuvad siiralt, et pole eales midagi valesti teinud!“

Spears oli aastaid oma isa ametliku eestkoste all, mis määrati talle pärast vaimset kokkuvarisemist. Aasta tagasi sai lauljanna viimaks enesemääramisõigused tagasi. Ta on oma emale ja nooremale õele ette heitnud, et nood teda päästa ei üritanud. Keerulised on Britney suhted ka teismeliste poegadega. Jayden (16) ja Sean (17) on peamiselt kasvanud oma isa, Spearsi eksmehe Kevin Federline’i hoole all. Hiljutises intervjuus tunnistasid poisid, et pole ema pikemat aega näinud. Nad soovivad, et Britney saaks oma vaimse tervise korda. Federline on öelnud, et pojad häbenevad ema sotsiaalmeediapostitusi ja neis sisalduvaid aktifotosid.

„Mul pole peret, kes mind hindaks ja austaks!“ nendib lauljanna.