„Hommikusöök staariga“ pubis Scotland Yard; saatekülaline Tõnu Trubetsky; saatejuht Anu Saagim

Õhtulehe horoskoobid
8. oktoober 2022, 10:45

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Tõnu Trubetsky: olen elu üsna kergesti võtnud, ei ole isegi mingeid eesmärke seadnud ning elan nagu linnuke oksal (5)

Seekord on minu hommikusöögikülaliseks muusik, kirjanik, filmilavastaja ja luuletaja Tõnu Trubetsky. Eelkõige tuntakse vürstiverd Tõnu kultusbändi Vennaskond juhina. Vennaskond tähistab peagi 38. tegutsemisaastat, Tõnu aga 60. sünnipäeva. On, mida meenutada. Saates räägime Trubetskoide vürstisuguvõsa järeltulijaga naistest, abielust, isadusest, ufodest, teispoolsusest ning loomulikult ka pungist ja anarhismist ning oskusest elada nagu linnuke oksal.

Vaata videot!

Seekord on minu hommikusöögikülaliseks muusik, kirjanik, filmilavastaja ja luuletaja Tõnu Trubetsky. Eelkõige tuntakse vürstiverd Tõnu kultusbändi Vennaskond juhina. Vennaskond tähistab peagi 38. tegutsemisaastat, Tõnu aga 60. sünnipäeva. On, mida meenutada. Saates räägime Trubetskoide vürstisuguvõsa järeltulijaga naistest, abielust, isadusest, ufodest, teispoolsusest ning loomulikult ka pungist ja anarhismist ning oskusest elada nagu linnuke oksal. Vaata videot!

Kui ma ütlen, et sa saad varsti 60, siis kas see paneb sind natuke värisema ka?

Ehmatasid mind küll praegu, jah.

Edasi lugemiseks: