Inimesed

SUUNAMUDIJA SOOMES | Palju õnne, Martin Helme! Filmi „Tulilind“ näitamine Eesti Kaitseväes on homopropaganda! (20)

LISA KOMMENTAAR

Jaanus25. oktoober 2022, 00:24
Mis mudija?! Millise suuna?! Mudija või asi! . Pigem meenutab see heietus rohkem mingisuguse aguli õlleka püsiklientide filosoofilisi arutelusid maailma asjade üle. . Ausalt öeldes mulle see heietus ei meeldinud. . Sarnaste üllitiste puhul on tegemist ju kõige ehedamal moel mõttetu lehe- ja ilmaruumi ning väärika vaimsuse reostamisega. . Ta oma pika mö.la.ga ei öelnud sisuliselt ju mitte kui midagi loogilist ega arukat.
Dr Hauk3. oktoober 2022, 14:48
Milleks haigusi promoda?
Vaatleja3. oktoober 2022, 14:30
Mulle meeldis geipoisi kirglik sõnavõtt. Pole kunagi pidanud tähtsaks seda, kes keda armastab või mida 2 täiskasvanud inimest oma magamistoas teevad, aga seda, et sellest peaks juba hakkama rääkima lasteaias või algkoolis, ma küll õigeks ei pea, sest see läheb juba propagandaks ja noores eas lapsed ei mõtle veel selliste asjade üle. Vanematele lastele võiks juba selgitada, et on ka teistsuguseid inimesi ja et see on OK, sest nendegi seas võib leiduda teistsuguse orientatsiooniga inimesi ja selles eas piinab see neid eriti.
Jaanus25. oktoober 2022, 01:59
Mulle ei meeldinud. See pole isegi mingisugune suvaline populistlik pläma, vaid üks järjekordne ühe mannetu suvalise hullu ullikese heietus.
parem2. oktoober 2022, 12:43
Äärmiselt vastik lugu, äärmiselt ebameeldiv autor. Äärmiselt.
Leopold2. oktoober 2022, 11:38
Rikastab noorte sõdurite väljaõpet ja avardab silmaringi!!! Liberastist Suunamudija märg homounistus. Täis hülge möla. Ja väga pikk möla.
Jaanus25. oktoober 2022, 00:10
Ära Sa seda õnnetut mutanti nõnda karmilt hurjuta. Sisuliselt pole ju tema süüdi, et on mutatsiooniga siia ilma tulnud. Küll aga peab karmilt suhtuma neisse, kes kõikvõimalikke hälbeid ja muid väärnähtusi sellisel kujul meedias propageerivad.
lugeja2. oktoober 2022, 10:55
Mõtlesin, et Õhtuleht on kollane aga viimasel ajal kisub oma propaganda poolest lillaks.
Oswald2. oktoober 2022, 12:46
Jah! Õhtuleht pole enam ainult kollane vaid ka räigelt lilla.
Kats1. oktoober 2022, 23:48
See vend ei saa aru et Helmeke räägib ainult neid asju mida tema valija kuulda tahab. Kes on tema valija- vana vaene elus läbi kukkunud mees ja siis mingi väike hulk naisi kellele meeldivad kaabud. Ja ilmselgelt need vanad vaesed mehed arvavad et nende ônnetus elus on süüdi homod, muulased, targad naised ja loomulikult ukrainlased. Neid tulebki kottida, siis on valija ônnelik. Nii lihtne see ongi…
Jaanus25. oktoober 2022, 01:46
Sellisel juhul sina kats küll üks ütlemata õnnelik olend. Sul on ju kõik asjad kenasti selged nagu amööbil
Suurepärane25. oktoober 2022, 01:54
Sellise elufilosoofia puhul, nagu sinul, kats, võid ennast küll lugeda üheks õnnelikumaks olendiks maailmas. Kuna tegelikult ei saa sa ju üldse aru kui kehvasti siin sel'sinatses maailmas asjad tegelikult on. . Palun jaga infot, kas see anne on sul kassasündinud või kangete kemikaalidega ajupesu tulemus. Ka meie, teised, tahame hirmsasti sinumoodi õnnelikuke saada!
Jumalauta1. oktoober 2022, 20:22
Jumalauta kui pikk tekst. Sisu - klassikaline tekst liberaalide tõemonopoli võtmes.
kurvake1. oktoober 2022, 20:15
ainus jutupunktike, millega papide hääli ja pilke püüda..Mis e-riigi peade veeretaja lubadusest sai.
kapiuks1. oktoober 2022, 17:08
Ei saa aru, mida on Soomes elaval, kaitseväes mitte käinud homol siin kobiseda.
Jaanus25. oktoober 2022, 02:14
Juu ta arvab, et alaline läbikäimine ja vahetu kokkupuude soomepoiste vinskete nahksed patukatega on märksa tõsisem (elu)ülikool kui mingisugune Eesti Kaitsevägi. . Poja lihtsalt hoopleb oma seisukohtadega nagu mingisugune tüüpiline libavapper globa.listist rea-aktivist kes samuti tahab 'elus midagi tähtsat saavutada ja ärateha'. - (patukatega ehk patukka = nagu Tupla maiustused või siis nuiad, sauad vms.)
Enn1. oktoober 2022, 15:20
Eks mine tee see ajateenistus läbi siis, kui arvad ,et ainult lõuatõmbamisest piisab. Meil 90ndate alguses kaitseväes oli ka üks karate kid, kel olid vitsad ikka väga laiali. Pärast oli "kukkumistest" pea paistes nagu pall, pidžaamas isolaatoris ainult kükitas, lõpuks saadeti üldse koju, kui mittekõlbulik. Nii palju siis kõvatamisest, poju.
Looduse Vingerpuss1. oktoober 2022, 14:23
Vaatame ehk järgmisena kohustuslikus korras lautades armastusfilme z -fiilidest, lasteasutustes p- fiilidest, matusebüroodes n- fiilidest. Ja neid, kes sellist tegevust ebanormaalseks peavad ning kritiseerivad, arvame, et ju need teemad on neile erutavad? Haiged mudijad. Teie maailm viib hukatusse.
Cesa1. oktoober 2022, 13:34
Noo, väga inetu toon noormehel ja väga palju isiklikku Matrin Helme aadressil. Eks ole - kui muidu ei oska, siis mine isiklikuks. Kohe algusest - film ja kõik sellega seonduv on väga-väga hea ja Martin Helme arvamus on väga-väga paha. Nüüd naeran mina, sest must-valge on maailm ebaküpsel inimesel. Ma ei soovitaks sel suunamudijal mitte enam sõna võtta. Kõik tema kirjutatu on rumal, ründav, solvav ja muud normaalseid inimesi ei mingisse suunda.
tohmu1. oktoober 2022, 13:23
Näidake, kui tahate, aga kohustuslikus korras selle vaatamine ei lähe mitte. Kes tahab, see vaadaku. Ja siis kaitseväe ülem viriseb, et 8 kuud on liiga väike aeg, et riigikaitse selgeks saada ja peaks pikendama ajateenistuse kestvust. Jätke filmide vahtimine ja õppige kuidas võidelda!