Rannamaja uus hooaegFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
3. oktoober 2022, 16:20

„Rannamaja“ veteranide muljed uuest hooajast! Seppen: mul on pärast saadet läinud suht si*asti. Eesti inimesed ei oska minu ümber normaalselt käituda

Iga tõsielusaate „Rannamaja“ värske hooaeg toob avalikkuse tähelepanu alla uusi ja särtsakaid noori reality-staare. Siinkohal pole erandiks ka telesaate kolmas – kõige värskem – hooaeg. Kuidas läheb aga hittsaate eelmiste hooaegade kangelastel ning kuidas elavad nad kaasa uuemate hooaegade osalejatele? „Ma olen esimest osa küll näinud. Kõik need vennad seal on väga mürgised ja hälvikud, ise ei tee midagi,“ avaldab teises hooajas osalenud Kristen Seppen arvamust. „Inimestena võivad nad küll toredad ja lahedad olla, kuid teleekraanilt seda ei kuva. Kes räägib esimesel deidil püksi kusemisest?“ naerab ka esimese hooaja osaleja Silver Meier. Mida arvavad asjast aga Kristo Koik, Hanna Pärtel, Oskar Süvari ja Seidi Voogre?

„Ma olen esimest osa näinud. Kõik need vennad seal on väga mürgised ja hälvikud, ise ei tee midagi,” põrutab „Rannamaja“ teises hooajas osalenud Kristen Seppan.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99