JAHMATAV SURM: Coolio oli siitilmast lahkudes vaid 59aastane. Politsei ei leidnud allikate teatel surmapaigast midagi, mis viidanuks meelemürkide pruukimisele. Miks räppari süda seiskus, peab selgitama lahang ja ekspertiis. Pildil Coolio 18. septembril Chicagos festivalil Riot Fest.

Foto: Vida Press
Inimesed
29. september 2022, 22:30

ŠOKK! Miks seiskus räppar Coolio süda?

Muusikamaailm vangub kurvast uudisest: kolmapäeval seiskus Eestiski esinenud 59aastase räpikuulsuse Coolio süda. Hitist „Gangsta's Paradise“ tuntud artisti kolleegid, sõbrad ja fännid on rabatud ja leinas. „Tervitusi sulle gangsterite paradiisi!“ on paljude järelehüüete sõnum.

Coolio kauane mänedžer Jarez ütles TMZ.com-ile, et räppar leiti surnuna oma sõbra tualettruumist. Coolio oli viibinud Los Angeleses sõbral külas. Kui sõber hakkas muretsema, et Coolio oli liiga kauaks tualetti jäänud, olevat ta hõiganud, kuid ei saanud vastust. Kohale minnes leidis sõber räppari põrandalt. See juhtus umbes kell 16 kohaliku aja järgi. Sõber kutsus kohe kiirabi, kuid midagi polnud enam teha: parameedikutel jäi üle vaid räpikuulsuse surma konstateerida.

Edasi lugemiseks: