Justin ja Triinu Liis kohtusid esmakordselt 2020. aasta detsembrikuus. Kuigi toona kohtus paar omavahel esimest korda, olid arvukad eestlased juba nende sotsiaalmeedias esiplaanil olnud armastusele pikalt kaasa elanud. Üsna pea sõudis paar ka abieluranda. Tänaseks on paari abielu ametlikult lahutatud.

Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
28. september 2022, 16:38

AMETLIKULT VABAD JA VALLALISED! Triinu Liisist lahutanud Justin McNairn: „Palun mõelge ka minu vaimsele tervisele!“ (4)

Justin ja Triinu Liis McNairni Harju maakohtusse jõudnud lahutusprotsess sai viimaks lõpliku otsuse – paari abielu tuleb lahutada ning jätta menetluskulud poolte endi kanda. Justin mainis ka oma hiljutises Instagrami küsimustevoorus, et on nüüd lahutatud. Kui Õhtuleht pöördus tema poole küsimusega, kas teda on ka käimasoleva kriminaaluurimise asjus üle kuulatud, ärritus varem meediale ning ka oma sotsiaalmeedia jälgijatele heatujuliselt kommentaare andnud strippar nähtavalt ja palus ajakirjanikel rohkem tema vaimsest tervisest hoolida.

Triinu Liis McNairni virtuaalsesse postkasti potsatas Harju maakohtu otsus lahutuse jõustumisest juba 9. septembril. Ka Justin McNairn on oma Instagrami kontol jälgijatele mõista andnud, et on nüüd ametlikult lahutatud mees.

Triinu Liisi sõnul valdas teda suur kergendus, et kohtusse jõudnud lahutus siiski võimalikult kiire lõpu sai ning ei jäänud venima.

Triinu Liis rääkis Õhtulehele:

Edasi lugemiseks: