Inimesed

Hendrik Terras proovib „Vallalises kaunitaris“ armuõnne: meeldisime Brigittega teineteisele juba koolis (6)

LISA KOMMENTAAR

Haha5. oktoober 2022, 20:49
Anu juba Instagramis reetis, et see poiss võidab :D
Huvitav,4. oktoober 2022, 12:06
et ei tema ise ega Eesti 200 sellele ei mõtle, kui palju tema osalemine selles saates vähendab erakonna tõsiseltvõetavust ja toetust. Erakond, kelle esimehekandidaat jahib seebisaates armastust, ei ole tõsiseltvõetav.
Oswald5. oktoober 2022, 05:48
Arvan, et erakonnale selle poisi osalemine seebisaates küll plusspunkte ei too. Poisile ammugi mitte. Enda avalikult narriks tegemine pole poliitikuks pürgivale inimesele kõige õigem tegevus. Soovunelmaks olnud "susisemine" võib väga kähku muutuda "vusisemiseks" sest minu arvates Hunt selles saates endale elukaaslast ei otsi. See TV saade pole midagi muud kui meelelahutus. Arvan, et kui Hunt'il tekkib reaalne soov abiellumiseks, siis on tal selleks usutavasti ammuilma valmis "must hobune" kelle ta avalikustab alles siis kui asi kindel on. Aga see on vaid minu arvamus, ei enamat.
Tõesti huvitav10. oktoober 2022, 00:18
milline tüüpiline eestlaslik arvamus, et kui erakonda kuulub ja poliitikast huvitub, siis ei ole tõsiseltvõetav kui avalikult armastust otsib??? Nii arvavad inimesed, eriti vanurid, kes pole oma jalga Eestist välja tõstnud, teisi maailma kultuure tunda saanud, elavad silmaklapid peas. Ah et kui poliitikasse pürgib, siis peab olema jube tõsine, nina raamatus nohik, kellele on keelatud meelelahutus, veel vähem meelelahutussaadetes osalemine?? Ma olen ka juba 70, aga mul on kahju teist -Oswald ja Huvitav.
muhkel4. oktoober 2022, 10:23
Seega pole mõtet saadet vaadata, tulemus on juba teada.
Ehhki10. oktoober 2022, 00:20
Brigitte siutsub, et tema ei tohi mehe nime nimetada??!!