„Vallalise kaunitari" osaline Hendrik Johannes Terras: inimestele võiks kohale jõuda mõttemall, et teiste mahategemine ei tee sind paremaks inimeseks.

Foto: Robin Roots
Inimesed
4. oktoober 2022, 09:45

Hendrik Terras proovib „Vallalises kaunitaris“ armuõnne: meeldisime Brigittega teineteisele juba koolis (6)

Europarlamendi saadiku Riho Terrase poeg Hendrik Johannes (29) otsustas minna armuõnne proovima tõsielusaatesse „Vallaline kaunitar“, et ära võluda endine kursaõde ja pinginaaber Brigitte Susanne Hunt. „Mulle meeldib Brigitte huumor ja see on mu jaoks kaaslase puhul väga oluline. Hea huumor on tihedalt seotud lugemusega ja sellega, kui palju sa oled ennast harinud. Brigitte tabab hästi olukordi,“ räägib Hendrik, mis teda Brigitte juures aastate jooksul ära võlus.

Diplomaatide laps Hendrik on vanemate töö tõttu üles kasvanud pidevalt kolides, mistõttu pidi ta suhteliselt kiirelt kohanema uute oludega. Tallinn, Tartu, München, Haapsalu, Berliin… just nende linnade vahet kolis ta lapsepõlves lausa kuuel korral. Kuna Hendrik on lapsest saati olnud väga jutukas ja aktiivne, polnud see tema jaoks mingi probleem. Ka hiljem, Tartu ülikoolis õppimise ajal kolis Hendrik Tartusse ning pärast õpinguid taas Tallinna.

Edasi lugemiseks: