COOP | Sisuturundus
23. september 2022, 11:32

Coop Lotoga auto võitnud Marek: pisar tuli silma, ma pole kunagi nii suurt võitu saanud!

„Mulle helistati ja öeldi, et mul on Coop Lotoga üks väike võit. Lootsin, et telekas või midagi sellist väikest. Aga siis öeldi, et sel võidul on neli ratast ja veel ka viies ratas…“ meenutab Coop Loto autovõitja Marek Jõgi (49).

Marek tunnistab, et seda uudist kuuldes tuli tal pisar silma ja tegelikult oleks ta ülimalt rõõmus olnud ka teleka üle. „Ma pole iialgi midagi nii suurt võitnud… Kunagi ammu Bingo lotoga kaheksa eurot, aga see on ka kõik,“ nendib ta.

Kui tavaliselt autovõitjad võidu-uudist kohe üldse uskuda ei taha, siis Marek oli selles osas erand. „Midagi sees ütles mulle, et ma ikka päriselt võitsin. Samas tõsi, vahepeal tekkisid mingid momendid, kus mõtlesin, et äkki ikka see pole nii – tujud ja emotsioonid kõikusid,“ kõneleb ta. Esimesena andis Marek võidust teada oma elukaaslasele. „Ta ütles, et ära aja lolli juttu – see oli esimene reaktsioon. Mõned tunnid läksid mööda, kui ta toibus ja vaikselt uskuma hakkas,“ naerab Marek.

Head uudist ei tahtnud mees aga pikalt enda teada hoida. „Ma ikka rääkisin päris paljudele – mis saladus see on, nagunii tuleb välja! Kes pähe torkas, sellele helistasin. Enamus imestasid, et issand jumal, tõesti või?! Mõni ütles, et see läks küll õigesse kohta,“ seletab ta.

Auhindade rohkus meelitas Coop Lotoga liituma

Coop Lotoga liitus Marek juba üsnagi hooaja alguses ning seda Coopi kodulehel. „Vaatasin, et päris palju auhindu on välja pandud ja mõtlesin, et kes teab, äkki võidan midagi,“ sõnab ta.

Tartu Eedeni Maksimarketisse satub Marek paar korda nädalas, sest sõidab töölt koju minnes sealt mööda. „Pood on hästi suur ja palju rohkem kaupa kui näiteks Melliste ja Ahja Coopis. Suuremad ostud teen siit, aga väiksemad Ahjalt või Mellistest,“ räägib Marek. Ta kiidab ka Coopi rohkeid sooduspakkumisi.

Poodlemas käib ta enamasti üksinda, kuid vahepeal on kaasas ka elukaaslane või tütred. Tavaliselt tuleb mees kauplusesse nimekirjaga, sest kui on rohkem osta, võib vajalik lihtsalt ununeda.

Marek ja tema pere elavad Tartust 26 kilomeetri kaugusel asuvas Võnnus, kus on samuti üks väike kohalik Coopi kauplus. Sinna satutakse harvem, kuid vajadusel on sealtki üht-teist ostetud.

Ees ootamas perereis Tallinna loomaaeda

Et Marek elab Võnnus – mida ta peab ideaalseks elukohaks – ja tööl käib Tartus, on auto talle hädavajalik. „Minu jaoks oleks ilma autota tööl käia võimatu. Kuna töötan trükikojas, siis olen tööl öösel ja tulen koju varahommikul. Sel ajal bussi ei käi,“ selgitab Marek.

Praegune peresõiduk on aga päevinäinud ja juba üsna palju muret valmistanud. „See on ju vana ja vajab pidevalt remonti – teeb igasuguseid trikke. Nüüd panen ma selle igal juhul müüki, sest mitme auto pidamine oleks nagunii kulukas,“ tõdeb Marek.

Kui muidu on pere meeleldi käinud autoga ka väljasõitudel, siis viimasel ajal on see soiku jäänu – just seetõttu, et vana sõidukiga ei julge pikemat retke ette võtta. Kuhu aga läheb esimene pikem sõit uue autoga? Marek pöördub selle küsimusega omakorda tütarde Marianni (18) ja Marili (14) poole, kes on tähtsa sündmuse puhul muide koolist koju jäänud. Tütarlapsed leiavad, et võiks esiti Tallinnas loomaaias ära käia.

Muuseas, Mariann sai alles möödunud kuu lõpus juhiload kätte, nii et temagi noolib edaspidi uue Toyota rooli istumist. Isa Marek on selles osas leebe: „Ei, kõik saavad sõita – piiranguid ma ei sea. See on ikkagi pereauto. Minu vana autoga on ta saanud proovida ja sõidab tublisti.“

Uue Toyota osas jätkub kiidusõnu nii Marekul kui ka tema tütardel. „Auto on ülisuper! Mul pole kunagi sellist autot olnud, olen ikka vanaga ringi sõitnud. Mulle meeldib selle suurus ja et ta on hübriid – praeguste hindadega on kindlasti koht, kus kokku hoida,“ on ta entusiastlik. Pärast võidu-uudist võttis mees isegi vaevaks Toyota Rav4 kohta põhjalikumalt uurida. „Näiteks lugesin Amservi kodulehelt, et see võtab 5,7-5,8 liitrit saja kilomeetri peale. Nii et jah, kui võit tõsiselt kohale jõudis, siis lugesin auto kohta ja vaatasin tutvustavaid videoid,“ lausub ta.

Kõikide teiste auhindade ja ka varasemate autovõitjate nimesid näed SIIN.

Kuidas Coop Lotos osaleda?

Coopi kliendikaardi omanikuna saad nüüd valida, kas koguda oma ostudelt lotopileteid või boonusraha. Vastava valiku saad mugavalt teha kliendiportaalis või Coopi kaupluse kassas. Oma valikut ei pea igakuiselt uuendama, kuid soovi korral saad seda igal ajal muuta.

Coop Loto loosimistes osalemiseks registreeri Coopi kauplustes Coopi kliendikaart, milleks on Säästukaart, Säästukaart Pluss või Coop Panga maksekaart. Iga 10 euro suurune ost = vähemalt 1 lotopilet (sõltuvalt boonustasemest).

Coop Loto auhinnad loositakse välja eelmisel kuul kogunenud lotopiletite vahel hiljemalt järgmise kuu 10. kuupäevaks. Loosimise tulemused avaldatakse Coopi kodulehel ja Coop Eesti Facebooki lehel. Iga kuu loositakse välja elektriratas Amplerilt, teler Samsung 55" QLED, robottolmuimeja Electrolux, espressomasin Saeco GranAroma, kuumaõhufritüür Tefal, reisivautšer Reisieksperdilt puhkuseks Eestis (väärtusega 1500 eurot), Coopi kinkekaardid ning loomulikult peaauhind TOYOTA RAV4 Hybrid – jah, iga kuu ja päriseks!