Kõmu

„Rannamaja“ tähe Brita Rannametsa käekäik šokeerib ujumiskogukonda

MEELETU METAMORFOOS: Eesti ujumise tulevikulootusest tõsielusarja peategelaseks, kelle eeskuju on Epp Kärsin (7)

LISA KOMMENTAAR

...23. september 2022, 20:27
Nümfomaane alati olnud. Kärsineid kel vaid voodielu elu aluseks, oli on ja tuleb. Kas nad just päris terved on on omaette teema.
e.22. september 2022, 15:56
Kas teisi saates osalevaid neidusid ei peaks samuti üritama allakäigust päästa? Inimene on ju inimene. Miks sellist jama tv-saate kujul üldse tolereeritakse? Tegutsegu vähemalt pimedas ja teki all, mitte suure reklaamikära saatel avalikult massimeedias. Sest sõgedus on nakkav, tarkus ja mõistlik meel kahjuks (peaaegu) mitte.
kasvab suureks22. september 2022, 08:34
ja saab targemaks. Noored ikka katsetavad igasugu asjadega, satuvad halbade mõjude kätte, ei oska sõpru valida. Kui tal sisemine kompass olemas on, tuleb sellest välja, kui ei, siis ei aita miski. Miks ajakirjanik hunniku täiskasvanuid avalikult last arvustama on kutsutatud, on omaette teema. Seda poleks pruukinud teha, sellist tänitamist, hukkamõistu ja täiskasvanute eneseõigustamist pole üks noor ja alles oma teed alustav inimene ära teeninud. Huvitav, kas keegi neist on temaga sel teemal ka isiklikult suhelnud ja püüdnud selgitada, mida sellised tõsielusaated inimesega teevad?
kasvab suureks22. september 2022, 09:50
"kutsunud" peab olema, mitte "kutsutatud" Ja tüdrukust kahju, meedia poolt juba mitmekordselt ära kasutatud.
Rändaja29. september 2022, 13:30
18 aastane on piisavalt täiskasvanu, et oma valikud teha. Tema tegi. Kanepi kimumine ja oma ihu eksponeerimisega rahateenimine on minu arvates allakäigutrepi ühed alumised astmed. Mõned on veel jäänud - narkomaania ja prostitutsioon.
arvaja21. september 2022, 21:39
Ju ei olnud piisavalt hea ujuja. Sai ise sellest aru ...
sedand küll aga21. september 2022, 16:49
veel hirmsam oleks, kui tema eeskujuks oleks keegi Kallas