Tamrex | Sisuturundus
15. november 2023, 15:01

Meriinovillane tehniline soe pesu kõrge kraega

Tehnilise pesu peamine eesmärk on keha toetamine aktiivse tegevuse ajal külmemates tingimustes. Veelgi täpsemalt, nahapinna kuivana hoidmine ja soojendamine. Kogu sooja pesu olemuse mõte keerleb ümber higistamise.

Higistamine on organismi loomulik reaktsioon kaitseks ülekuumenemise eest. Märg keha jahtub kiiremini kui kuiv, nagu tunneme näiteks suvel ujumast tulles, kui märjana kohe külm hakkab. Sooja ilmaga pole palju mõelda, kui rõivastud aktiivseks tegevuseks: pane selga nii õhuke ja hingav särk kui leiad. Keeruliseks läheb, kui väljas on külm. Kuidas saada kehaniiskus nahapinnalt ära, kuid hoida parajal määral seda siiski kere ümber, et see meid soojendaks?

Siin tulebki mängu Snickers Workweari pesusarja uusim tulija: meriinovillane tehniline pesusärk ja pikad püksid. Selles komplektis on Snickers Workwear ühendanud meriinovilla suurepärased looduslikud omadused sünteetilise kanga elastsuse ja vastupidavusega. Kui sul on juba Snickersi tehniline pesu, siis sama toote edasiarendus meriinovilla ja kõrge krae näol on järgmine kindel täiendus sinu garderoobi.

Meriinovilla kuldaväärt omadused

Meriinovill on õrn, pehme, soe, antibakteriaalne ja hea niiskusimavusega. See suudab imada niiskust kuni 30% oma kaalust jäädes katsudes ikka veel kuivaks. Samas hoiab meriinovill sind soojas ka märjana. See on üks väga oluline villa eelis. Õigupoolest on vill nii soojendaja kui jahutaja, see aitab kaasa kehatemperatuuri reguleerimisele mõlemas suunas. Aga meriinovillal on pikas plusside reas üks miinus: selle hõõrdekindlus on üsna väike. Siin on Snickers Workwear mängu toonud sünteetilise kanga, millel on suurepärasele vastupidavusele lisaks hea niiskusjuhtivus ja elastsus.

Lisaks kangakiudude kombineerimisele on Snickersi meriinopesul erinevais paigus erinev kangatihedus ja struktuur. Nendes kohtades, kus esineb enam higistamist, on kangas hõredam (mõnes kohas lausa võrgulaadne), samas kui teistes kehapiirkondades, mida peab hoidma ja toestama, on kasutatud paksemat kangakihti ja froteeaasasid, mis rohkem sooja hoiaksid.

Pikamaajooksja Roman Fosti armastab seda kõrget kraed

Meie poole pöördus tuntud pikamaajooksja Roman Fosti. Olles hästi kursis erinevate vabaaja- ja spordibrändide pakutavaga, tuli ta sooviga leida väga hea soe pesu, millel oleks korralik kõrge krae. Proovinud Snickers Workwear tehnilist meriinosärki, armus Fosti sellesse kohe. See krae on piisavalt kõrge, mõnusalt õhuke, hoiab hästi ümber kaela ja on lukuga avatav juhul, kui on vaja liigne soojus välja lasta.

Fosti jookseb sellega siis, kui ilm muutub kodumaal külmaks ja tekib vajadus enam sooja keha ümber hoida. Talvel, kui temperatuur veelgi kukub, vajavad peagi ka reied ja sääred abi sooja hoidmisel. Siis kannab Fosti õhukeste dressipükste all Snickers Workweari pikki meriinopükse.

Spordi- või tööpesu?

Väga hea ja funktsionaalse varustusega on võimalik läbi kogu aasta teha õues aktiivset tööd ja harrastada tervisesporti. Sooja pesu mõte on üks: kuidas higistajat külmas kaitsta. Pole vahet, kas teed tööd või tegeled spordiga, keha käitub ikka ühtmoodi.

Ükski rõivaese ei anna sooja. Ahi on sinu enda keha, mis liikudes sooja toodab ja seisma jäädes jahtub. Rõivaste ülesanne on vastavalt vajadusele reguleerida mikrokliimat rõivaste vahel. Palaval ajal peaksid riided soodustama liigse sooja ja niiskuse väga kiiret aurustumist. Külmal ajal on eesmärgiks kehapind kuivana hoida ja liigne soojus järgmistesse kihtidesse (vaheriie) edasi juhtida.

Kui sinagi töötad, spordid või liigud palju õues isegi vihmasel sügisel ja krõbedal talvel, saab Snickersi meriinopesust kiiresti sinu lemmiksärk. Ei lähe palju aega, kui märkad, et kannad seda kõikjal. Ning hoolimata rohkest kasutusest, kestab see sul palju aastaid nagu uus. See teenib sind hästi ja kaua.

Tule lähimasse TAMREXi kauplusesse ja too ära oma uus meriinosärk- ja püksid või telli see kohe e-poest.