Foto: Power Hit Radio
Inimesed
20. september 2022, 16:45

ÜKS AMET TEISE JÄREL! Jüri Pootsmanni saab lisaks tantsusaatele taas kuulda ka raadios (2)

„Olen suur uute alguste fänn ja seega võtsin selle väljakutse päris kärmelt vastu,“ tunnistab Jüri Pootsmann, keda ootab ees väga töökas sügis. Juba homsest saab lauljat taas raadioeetris kuulda.

Uued töökaaslased tervitasid Pootsmanni Power Hit Radiosse aga juba täna tordi ja üllatustega. Neli aastat MyHitsis hommikuprogrammi teinud Pootsmann märgib, et on värskeks alguseks sada protsenti valmis, sest kolleegid on sõbralikud ja talle meeldib väga võimalus päevasel ajal tööl käia. Nimelt kuuleb Jüri Pootsmanni nüüd eetris argipäeviti kell 12-17 ning lisaks reedeses saates New Music Friday koos kaassaatejuhi Carine Jessica Kostlaga.

Jüri Pootsmann, kellel oli kuu alguses viimane tööpäev MyHitsi hommikuprogrammi saatejuhina, tunnistas siis Õhtulehele: „Sisetunne ütles, et tuleb edasi liikuda ning uutest võimalustest kinni krabada. Meie MyHitsi hommikutiim oli väga hea ja tugeva energiaga. Indreku ja Kristinaga olid hommikud selle tõttu ka väga nauditavad. Kindlasti võtab see mul aega, et harjuda hommikuid teisiti veetma,"

Jüri sõnul oli MyHitsis oldud aeg tema jaoks väärtuslik ja ta õppis nendelt inimestelt äärmiselt palju. „Indrek, kes minu arvates on üks kõige muljetavaldavama jutu ja teadmistega saatejuhte Eestis, aitas mul kujuneda selliseks nagu ma olen. Kristina, kellega õnnestus mul kahjuks ainult aasta aega saadet teha, on kindlasti tegemas pikka raadio-ja telekarjääri,“ kiitis ta oma endisi kaassaatejuhte Indrek Vaheoja ja Kristina Pärtelpoega.

Paar päeva pärast hommikuprogrammist lahkumise avalikuks tulemist teatas superstaarisaate võitja, et temast saab Eda-Ines Etti kõrval „Tantsud tähtedega“ teine saatejuht.