Sisuturundus
20. september 2022, 15:50

Kuidas Samsungi nutiseadmete ökosüsteem su elu efektiivsemaks muudab?

Samsung Galaxy nutiseadmete valik sai hiljuti täienduse uuenenud volditavate telefonide Galaxy Fold4 ja Flip4 näol, kuid täiusliku ökosüsteemi moodustavad nad ikkagi koos uute Galaxy Watch5 nutikella ja kõrvaklappidega Galaxy Buds2 Pro. Toome välja vaid mõned näited, kuidas omavahel efektiivse ökosüsteemi moodustavad seadmed suudavad su igapäevaelu märksa mugavamaks muuta.

„Samsung Galaxy nutiseadmed on juba algselt loodud eesmärgiga, et nad üksteist täiendaks ning looks omavahel sümbioosi, mis aitaks kasutajat kõikide nende igapäevategevuste juures,“ selgitas Samsung Eesti tootekoolitaja Kirill Kozlov. „Näiteks kõigest mõned aastad tagasi oli mõeldamatu võimalus, et telefonikõne saades näed helistaja kohta informatsiooni nutikella ekraanilt ning saad siis selle sama kõne vastu võtta lihtsalt kõrvaklappe puudutades. Kogu protsessi juures pole telefoni vaja isegi taskust välja võtta. Praeguseks on see Samsungi ökosüsteemi juures veel kõige lihtsam funktsioon ning võimalusi oma elu efektiivsemaks muuta on tekkinud juurde hulgaliselt.“

Nutikell on nagu terviseandureid täis kaugjuhtimispult

Nutikell Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro on nagu suurepärane lüli sinu enda ja su nutitelefoni vahel. Nutikellad on võimelised andma detailseid andmeid sinu keha seisundi kohta nii trenni tehes, kontoris istudes kui ka magades. Nutikellades olev BIA sensor annab kasutajatele lausa uskumatult palju terviseinfot. Näiteks saab sellega mõõta pulssi, võtta EKG-d, mõõta kehakoostist, vere hapnikusisaldust ja isegi stressitaset.

„Mõistagi sobib nutikell suurepäraselt ka treeninguks ja nüüd annab kell kasutajale lisaks trenninippidele ka kasulikke soovitusi, kuidas väsitavast treeningust taastuda. Näiteks soovitab kell, kui palju peaks kasutaja vett tarbima võttes arvesse, kui palju ta on higistanud,“ selgitas Samsungi tootekoolitaja.

Uute kellade juures on suur rõhk ka unekvaliteedil. Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro jälgivad inimese und, unestaadiume, tuvastavad norskamist ja mõõdavad hapnikutaset veres ning annavad seejärel inimesele soovitusi, kuidas enda und parandada.

Seega saab kõiki nutikellade andureid ja soovitusi kasutades tõsta oma elukvaliteeti nii sporti tehes, trennist taastudes, magamisel ning loomulikult kõiki muid igapäevaseid tegevusi tehes.

Galaxy ökosüsteemi kirsiks tordi peal on kõrvaklapid Galaxy Buds2 Pro.

Uusimad Samsungi juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds2 Pro on mõeldud asendama Samsungi seni kõige võimsamaid juhtmevabasid kõrvaklappe Galaxy Buds Pro. Uued klapid on 15% väiksema kompaktse disainiga ja toetavad nüüd kõrgkvaliteetset Hi-Fi 24 bitist heli.

Lisades klapid oma Samsungi nutitelefonile ja -kellale saad igapäevast efektiivsust veelgi tõsta. Galaxy Buds2 Pro võimas mürasummutuse funktsioon võimaldab sul täielikult välja lülitada välise liiklus- või lennukimüra ning keskenduda oma kõnele, podcast’ile või olulisele telefonikõnele. Koos karbis oleva akuga on klappide tööaeg lausa kuni 18 tundi ja kui mürasummutus on välja lülitatud, siis kuni 29 tundi.

Kui tegeled tihti näiteks videote filmimisega, siis saad oma efektiivsuse viia veelgi kõrgemale tasemele kui kasutad Galaxy Buds2 Pro kõrvaklappe mikrofonidena. Nimelt on võimalik seadmeid kasutada nii, et jätad näiteks oma volditava telefoni kuhugi lauaservale seisma ning liigud ise kaugemale. Video filmimisel saad mikrofonina kasutada kõrvas olevad Galaxy Buds2 Pro kõrvaklappe, mis tähendab, et su kõne heli salvestub videole korralikult isegi siis, kui sa ise ei ole otseselt nutitelefoni lähedal.

Kogu Samsung Galaxy nutiseadmete ökosüsteemi peale kokku on erinevaid nutikaid ning elu mugavamaks muutvaid funktsioone sadu ning erinevate tarkvarauuendustega tekib neid juurde isegi siis, kui sul uued seadmed juba taskus, käel või kõrvades olemas.