ÕL TV | Õhtuleht

EFTA | Taavi Libe kõrgemate riigiteenistujate palgatõusust: keegi pole välja öelnud, et läks natuke tuksi selle seadusega (11)

LISA KOMMENTAAR

Taavi17. september 2022, 18:34
Ainus seadus ,mis ei tekita asjaosalistes mingit vastuseisu. Kivisse raiutud ja igavene .
väga asjalik:)17. september 2022, 17:14
tubli, juba tekkis lootus, et libe taavi, et oledki eetiline, aus ja tark, erandlik ajakirjanik aga ikka kehtib reegel, et need KOLM asja koos ei käi, et julged kritiseerida ahnust ja küünilisust ja riskid parima reporteri auhinda saada – kunagi vähemalt üks jääb alati puudu ülbikust levandi pehmendasid ära, ok andestame, aga teiseks näiteks oli vaja tuua maaslamaja, peksupoiss – keska tegelane, keda kõik riskivabalt tümitavad, ikka kah põhjusega:) aga kes sellised seadused treis, kohendas, sellest tegelasest ei poolt sõnagi julge hundi rind, ämma selja taga:)
Arno Jaago17. september 2022, 16:56
Õhtulehe kasuks saab nii palju head öelda, et lugeja saab vähemalt vastu öelda, mida ei saa aga Minu aeg, Uued uudised ja Obektiiv ning Err interneti uudislehtede kohta öelda. Mis sest, et mingid kiiksud on ka õhtulehes, et kommentaarid vahel lihtsalt ära kaovad. Mõelge vahepeal sõnavabaduse, mitte üksnes vaid näilise vabaduse peale, mida raha eest soetatakse.
e.17. september 2022, 22:55
Kui Sa teaksid, kui väheste inimeste ja rahadega tehakse Uusi Uudiseid ja Objektiivi, siis ei imestaks, miks neil puudub omaette kommentaarium. Uutel Uudistel see algul oli, kuid patoloogilised kommunistid (paar venelast) jooksutasid selle surnuks. Piisabki mõnest nonstop kommenteerivast vastalisest, et tekitada vajadus palgata mitu modet nende jura kustutama. UU on tegelikult partei häälekandja, mitte sõltumatu infoagentuur. Objektiivi toetajad/annetajad ei eelda samuti kommentaariumi hädavajalikkust. Kui Vooglaiu-Järvi ajaks jura, jäetaks nad lihtsalt annetusteta. Kommenteeritakse mujal.
to Kahju neist..........17. september 2022, 16:46
Olen penskar aga on ju võimalus - võtta pensione vähemaks ja siis saaks ehk suuremat palgalisa!
2xc18. september 2022, 21:57
Sinu pension tõuseb justtäpselt sama indeksi jagu nagu palk neil kõrgematel tegelastel. Jama on majas neil, kes kahevahel ja igal aastal palga (või siis riigipoolse sissetuleku) tõusu eraldi ja ekstra lunima peavad.
Kahju neist kohe.17. september 2022, 16:14
Jah,riigiteenistujate palk on tõesti väike.Ei tea,kuidas nad siin elus üldse hakkama saavad.
Esto17. september 2022, 15:25
Taavi on asjalik vend,vaatan ta häid saateid.Toob välja elu Eestis.
asjalik jah:)17. september 2022, 17:17
tubli, juba tekkis lootus, et libe taavi, et oledki eetiline, aus ja tark, erandlik ajakirjanik aga ikka kehtib reegel, et need KOLM asja koos ei käi, et julged kritiseerida ahnust ja küünilisust ja riskid parima reporteri auhinda saata – kunagi vähemalt üks jääb alati puudu ülbikust levandi pehmendasid ära, ok andestame, aga teiseks näiteks oli vaja tuua maaslamaja, peksupoiss – keska tegelane, riskivaba tümitaga, põhjusega - aga:) aga kes sellised seadused treis, kohendas, sellest tegelasest ei poolt sõnagi julge hundi rind, ämma selja taga:)
ladvaõun17. september 2022, 15:20
Veits nihu jah koefitsient võiks ikka suurem olla.
...17. september 2022, 15:17
Ka sina, onu heino siis tarka juttu puhumas!