Inimesed

Indrek Kasela: kuueeurone viin on Eestile vaat et suurem oht kui kaitsmata idapiir (8)

LISA KOMMENTAAR

Arno Jaago17. september 2022, 13:55
Tegelikkus on aga see, et kõik psühhotroopsed tooted, ka need mitte ohtlikuks liigitatud, kohvi, energiajoogid, colad, tubakad, must tee,- roheline, viimseni kui üks neist mis enda tekitatud sõltuvusharjumust tekitanud on, kaaperdavad inimeste loomulilkuse ja on liimiks, et kõiksugu propaganda inimeste meeltesse kleepuks, aitavad luua ebakindlust ja varastavad loomuliku julguse. Maailma vägivald ja katkine olek on nende kõigi ainete otsene tulemus
Arno Jaago17. september 2022, 14:02
Sellest kõigest ei saa inimene ise arugi, kuidas lapsepõlves nende omanduses olnud mooraalne intelligentsus neilt kõige sellega ja tunnete lämmatamisega, ning kehtestatud raamidega ära röövitakse ja see ebakindlus psühhotroopsete abilistega neisse istutatakse.
Arno Jaago18. september 2022, 07:43
See on reegel, et sõltlased kaitsevad endi sõltuvusi, neil on sein ees, nad ei näe sellest üle ega ka mitte läbi.
Viin võiks kallim olla16. september 2022, 19:21
Viimase kolme aasta jooksul on sagenenud alkoholi ligtarvitajate haiglasse sattumine ja ka alkoholist põhjustatud maksapuudulikkusesse suremine.Näen seda oma töö tõttu iga päev.Alkoholi aktsiis peaks minema tervishoiule ja sotsaalhoolekandele,tihti need inimesed muid makse riigile ei ole pikka aega või üldse maksnud.
taibule17. september 2022, 09:26
vastupidi , siis ravikulud suurenevad kuna juuakse kõike , mis põleb(süütevedelik).Ehe näide on narkootikumid , mis on hirm kallid , aga kel vaja see ostab ja veel kallimalt , kui vaja.
kui16. september 2022, 18:16
kui kuue eurone ei sobi võib ju alati kallimat osta!
Viin ei ole alati patu allika vesi, viinast saab16. september 2022, 16:50
Just kuue eurone annab sooja ja aitab külmas toas talve üleelada. Ei ole tarvis inimese eest mõelda .See retsept mida pakutakse tegelikkuses ei tööta. Kui viina soojus ka ära võetakse siis ikka liberaalne sund vangla, mis vangla. Asun nüüd dialoogi lugema
Ruudolf21. september 2022, 16:56
Mina olen seda meelt, et see 6 eurone viin peaks poes tasuta võtta olema. Algul ehk on veidi sebimist haiglatel ja matusebüroodel, aga pärast seda on ühiskond puhtam ja parem. Kõige parem selektsioon mumeelest. Ja ma ei taha julm olla, lihtsalt las Darwini teooria toimib omasoodu nagu looduses kohane.