Foto: AP/Scanpix
Inimesed
15. september 2022, 12:07

Hollywoodi armukahur sai üheksanda lapse, mitu naist on veel beebiootel (1)

USA teletäht ja koomik Nick Cannon teatas üheksanda järeltulija sünnist. Kaheksas laps oli talle sündinud alles hiljaaegu. Kuid peatselt on oodata uusi beebiuudiseid.

Arvukate baby-mama'de poolest tuntud Cannoni järjekordne partner Bre Tiesi teatas juuli lõpus, et tõi 28. juunil ilmale poja, kes sai nimeks Legendary ehk Legendaarne.

Nüüd aga kuulutas Cannon (41), et modell LaNisha Cole (40) sünnitas talle tütre, kes sai nimeks Onyx Ice Cole Cannon. „Olen taas kord tulvil aukartust jumaliku naiselikkuse ees! Jumal on kinkinud mulle ja @MissLanishaCole'ile võimaluse pakkuda siin maa peal inglile varju. Tõotan, et kaitsen, toidan, juhatan ja armastan seda last kõigest väest,“ kirjutas Nick.

LaNishale on see esimene laps, Nickil on võsukesi üksjagu. Eksabikaasa Mariah Careyga on koomikul 11aastased kaksikud Monroe ja Moroccan. Modell Brittany Belliga on Cannonil poeg Golden Sagon (5) ja tütar Powerful Queen (19 kuud). Bell ootab parasjagu nende kolmandat ühist last.

Endise raadiosaatejuhi Abby De La Rosaga on Cannonil aasta ja kolme kuu vanused kaksikpojad Zion ja Zillion. De La Rosa peaks veel sügisel maha saama kolmanda lapsega. Ilmselt on selle maimukese isa samuti Nick.

Mullu sai Cannonilt poja ka modell Alyssa Scott, kuid väike Zen suri vaid viiekuusena vähki.