„Tiigri puudutus“ - saatekülalised selgeltnägija Merily Timmer ja tema õpilane saates „Selgeltnägijate tuleproov“ Brigit Haimi; saatejuht Anu Saagim

Puuduta mind
1. oktoober 2022, 12:03

Külas on „Selgeltnägijate tuleproovi“ mentor Merily Timmer ja tema õpilane Brigit Haimi

„TIIGRI PUUDUTUS“ OKTOOBER | Merily Timmer: „Lähiajal peaks lahkuma teinegi kuulus inimene. Seisuselt on ta väga sarnane kuningannaga.“ (6)

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et oktoobrikuu esimesed kuus päeva paistavad silma raskete teemadega, mis on seotud inimeste majandusliku toimetulekuga ja rahva üldise heaolu küsimustega. Eriti tõsised äikesepilved saabuvad 25. oktoobril ja kestavad kuu lõpuni, mis näitab, et poliitilisel maastikul läheb väga kuumaks. Saates „Tiigri puudutus“ on aga seekord külas „Selgeltnägijate tuleproovis“ osalevad ennustajad Merily Timmer ja tema õpilane Brigit Haimi. „Kõigega ei pea nõustuma,“ põrutab Timmer. „Elektri eest ei pea miljonit maksma ja vee eest ei pea miljonit maksma – elementaarseId asju ei tohi inimestelt ära võtta. Palgad peavad kuskilt maalt tõusma ja seda tuleb ka kõva häälega välja öelda, mitte kodus kuskil nurgas vinguda!“

Vaata videot!

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et oktoobrikuu esimesed kuus päeva paistavad silma raskete teemadega, mis on seotud inimeste majandusliku toimetulekuga ja rahva üldise heaolu küsimustega. Eriti tõsised äikesepilved saabuvad 25. oktoobril ja kestavad kuu lõpuni, mis näitab, et poliitilisel maastikul läheb väga kuumaks. Saates „Tiigri puudutus“ on aga seekord külas „Selgeltnägijate tuleproovis“ osalevad ennustajad Merily Timmer ja tema õpilane Brigit Haimi. „Kõigega ei pea nõustuma,“ põrutab Timmer. „Elektri eest ei pea miljonit maksma ja vee eest ei pea miljonit maksma – elementaarseId asju ei tohi inimestelt ära võtta. Palgad peavad kuskilt maalt tõusma ja seda tuleb ka kõva häälega välja öelda, mitte kodus kuskil nurgas vinguda!“Vaata videot!

Mang ennustas juba aasta alguses, et sügisesse jäävad ühe kuulsa inimese matused, millest tuleb väga palju juttu. Täpselt nii juhtuski - lahkus kuninganna Elizabeth II. Samas rõhutab tähetark, et suures plaanis näitab viinakuu õnneks sotsiaalsete pingete rahunemist ja loomeenergia tõusu. Rahvusvaheliste suhete alal on näha edukamat koostööd. Aga jah, esimesed tõsisemad äikesepived saabuvad 25. oktoobril ja kestavad kuu lõpuni, mis näitab, et poliitilisel maastikul läheb väga kuumaks.

Nagu sai ka juba Tiigri aasta alguse ennustuses öeldud, siis on aasta teine pool rahutum ja riskidele minekud suuremate kaotustega. Raskeim aeg ongi sügis - oktoober-november, mis halvab tõsiselt majanduselu. Koroonast lahti ei saa ja lisandub teisigi tervishoiu probleeme.

Edasi lugemiseks: