„Puuduta mind“ saatekülaline haridustegelane ja mentor Aivar Haller; saatejuhid Anu Saagim; Sirje Presnal

Puuduta mind
6. november 2022, 21:21

„PUUDUTA MIND“ 251. SAADE | Eestile uue haridussüsteemi visandaja Aivar Haller: kui lapse haridus on meile tähtis, siis miks me ei anna talle selle kodus?

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on seekord Eestile uue haridussüsteemi visandaja Aivar Haller. „Lapsed vajavad kontakti, isiklikku usalduslikku suhet ja kui me vanematena teeme otsuse, et meie lapse haridus on meile tähtis, siis me anname neile selle kodus või väikestes kooliklassides,“ on Haller veendunud. „Ja poliitikutena vaatame üle oma kulutused riigis ja ütleme, mis on meie jaoks prioriteet.“

Vaata põnevat videointervjuud!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on seekord Eestile uue haridussüsteemi visandaja Aivar Haller. „Lapsed vajavad kontakti, isiklikku usalduslikku suhet ja kui me vanematena teeme otsuse, et meie lapse haridus on meile tähtis, siis me anname neile selle kodus või väikestes kooliklassides,“ on Haller veendunud. „Ja poliitikutena vaatame üle oma kulutused riigis ja ütleme, mis on meie jaoks prioriteet.“Vaata põnevat videointervjuud!

Aivari senine elu on olnud kui põnevusromaan. Tema sekkumiseta on Eestis jäänud vaid üksikud viimaste aastakümnete võimsate äride edulood. Tundub justkui poleks Maarjamaal ühtegi lugupeetud õpetlast, kelle elutee poleks Aivari omaga ristunud. Tema ellu on mahtunud profisport, teater, vangla ja ettevõtlus, sealhulgas tippärimeeste mentorlus, aga ka Eestile uue haridussüsteemi visandamine. Kõigele sellele lisaks on ta ka armastav pereisa ja abikaasa.

„Puuduta mind“ saate külaline Aivar Haller

Edasi lugemiseks: