„Puuduta mind“ - saatekülaline näitleja Ivo Reinok; saatejuhid Anu Saagim, Sirje Presnal

Video: Tatjana Iljina
Puuduta mind
25. september 2022, 11:06

„PUUDUTA MIND“ 247. SAADE, SÜGISENE PÖÖRIPÄEV | Ivo Reinok: nüüd võiks vaadata otsa enda hirmudele ja pimedamale poolele, et sinna valgust tuua

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on seekord vabakutseline näitleja ja paljude põnevate retriitide korraldaja Ivo Reinok. Räägime sügisesest pööripäevast, mis algas 23. septembril ja rituaalidest, mida võiks sel perioodil teha.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on seekord vabakutseline näitleja ja paljude põnevate retriitide korraldaja Ivo Reinok. Räägime sügisesest pööripäevast, mis algas 23. septembril ja rituaalidest, mida võiks sel perioodil teha. Vaata videot!

Ivo Reinok on teile kindlasti tuttav teleseriaalidest „Ühikarotid“, „Romet ja Julia“, „Kättemaksukontor“ ja „Varjudemaa“. Aastatel 2012-2014 töötas Von Krahli teatris näitlejana, tänaseks on ta vabakutseline näitleja ja põnevate retriitide korraldaja.

Rahuigatsus on näitleja maailmavaadet väga tugevalt mõjutanud

Edasi lugemiseks: