Inimesed

TINDER 10 | Kuidas edenevad armastuse otsingud Lõuna-Eesti metsade vahel? Võrumaa mees kurdab: „Enamik tahavad üheöö asja. Mida ma sellest üheöösuhtest aga ikka saan?“ (3)

LISA KOMMENTAAR

Jr13. september 2022, 22:35
Aga mis fetiš nende pick-up line’dega on? Kas mingi sisseharjutatud ja võib-olla kusagilt filmist laenatud ning kümnetele neiudele juba copy-paste'itud teravmeelsus tundub kuidagi loomingulisem kui lihtsalt "Tere", millega viisakas inimene vestlust alustab? Arvestades, et enamikel naistel puudub Tinderis igasugune lisainfo, siis enamat kui standardne avang ei saa ju sellest oodata. Aga kes juba selle vooru järgi oma valiku ära teevad, siis satutegi suure tõenäosusega mänguri otsa, kellel landid sisseharjutatud. Aga see, kes ütleb tere, et seejärel päriselt tutvuda, praagitakse välja.
Võrumaalane13. september 2022, 22:33
K.ppi saad.Ja kui ikka ise mees oled,leiad omale pruudi ka .
e.13. september 2022, 14:56
Kui muidu on elu igas pisiasjas üle reguleeritud, koolitajaid jm. tarku riigiasutustes jm. jalaga segada, siis elukaaslase leidmisele ei püüa keegi mõtestatult kaasa aidata. Pole sellist institutsioonigi! Vaesed Münchausenid peavad end ise patsist sikutama, et soost välja pääseda. Eriti juhul, kui eesmärgiks pole trillerdamine vaid sobiliku elukaaslase leidmine, kellega ei tekiks ületamatuid tülisid raha, laste, mugavuste jmt. teemal. Virtuaaltutvused on puhas illusioonide maailm (kui lasta tutvujail end ise kirjeldada). Teine variant: paljud kuulutused kustutavad isegi illusioonid.