Liis

Foto: Rauno Liivand
Inimesed
12. september 2022, 13:06

FOTOD | Vaata, millised seksikad kaunitarid osalevad Zevakini ja Valtingu uues luksuslikus reality’s „Villa“! (1)

Juba oktoobris näeb ilmavalgust Andrei Zevakini ja Robin Valtingu reality „Villa“, mille esimesed osalejad, kes võistlevad 30 000 euro nimel, on selgunud. „Villasse“ valiti osalejad 2000 soovija seast ja need, kes pääsesid läbi sõela, on just nemad:

Kaisa (25) on imekaunis ja mõõdukalt tagasihoidlik Tallinna neiu, kes igapäevaselt töötab turundajana ent iga oma vaba hetke pühendab enda YouTube’i kanalile sisu luues. Sealt võib ta nii mõnelegi juba varem tuttav olla. Tema kireks on teemad, mis on seotud moe, ilu ja kõige kauniga. Kaisa sõnul läks ta „Villasse“ otsima kaaslast ja sõpru kui ka võitu. 

Kaisa

Foto: Rauno Liivand

Katriin (23) on Tallinnast pärit eratreener, kelle jaoks on regulaarne trenn ja õige toitumine elu lahutamatud osad. Katriini naeratus on nakkav ning ei jää kindlasti märkamatuks mitte ühelegi vaatajale. Ta on väga võistlushimuline ja läks enda sõnul saatesse eeskätt võidusumma järele.

Katriin

Foto: Rauno Liivand

Liis (23) on energiast pulbitsev Lõuna-Eesti tüdruk, kes kolis hiljuti Tallinna, et panna ennast proovile suurlinna melus. Tal ei ole ole väga palju sõbrannasid ja eelistab pigem noormeeste seltskonda. Poisi südame võitmiseks piisab kaunil neiul vaid korra enda helesiniste silmade pilgutamisest. 

Liis

Foto: Rauno Liivand

Diana (21) on Armeenia juurtega kaunitar, kelle temperamenti on tunda ka läbi teleekraani. Tema jaoks on võidusumma kõrval olulisemad suhted, mida Villast leida võib. Ta peab enda nõrgaks küljeks seda, et armub vahel liiga kiiresti.

Diana

Foto: Rauno Liivand

Annabel (22) on Tallinnas elav noor neiu, kelle lemmik teema on kõik seksuaalsusega seonduv. Ta jagab sel teemal ka teistele naistele näpunäiteid. Annabel ei häbene midagi ega kedagi ja läheb Villasse eelkõige selleks, et kogeda enda elu suurimat seiklust ja pidada Vahemere ääres maha üks meeldejääv kolmenädalane pidu.

Annabel

Foto: Rauno Liivand

„Villa“ on Eesti kuumim uus reality, kus grupp noori ja vallalisi kolib kuuks ajaks Vahemereäärsesse luksusvillasse, et võistelda 30 tuhande euro nimel, veeta oma elu parim suvi ja miks mitte – leida oma eluarmastus. 

Kõik kaunitarid on teie ees:

Diana, Kaisa, Katriin, Annabel, Liis

Foto: Rauno Liivand