Foto: AFP/ Scanpix
Inimesed
11. september 2022, 13:02

FOTOD | SOOJENENUD SUHTED? Harry ja William tervitasid Windsori lossi ette kogunenud rahvast (12)

Printsid Harry ja William ning nende abikaasad Meghan ja Kate tervitasid laupäeva õhtupoolikul Windsori lossi ees sinna kogunenud inimesi.

Printsid Harry ja William pole viimasel ajal olnud just kõige sõbralikemates suhetes. Laupäeva õhtupoolikul otsustasid vennad siiski erimeelsustest üle olla ning üheskoos rahva ette ilmuda. Vendi saatsid nende abikaasad Meghan ja Kate. Neljakesi tervitasid nad Windstori lossi ette kogunenud leinajaid ja võtsid vastu rahva austusavaldusi.

Teadupärast pole vendade omavaheline suhtlus viimasel ajal olnud just kõige soojem. Ka tõsiasi, et Harry oma vanaema surivoodile ligi poolteist tundi hiljaks jäi, tõestab, et omavahelised suhted on viimasel ajal olnud pigem hapud. Nimelt oli prints Harry märkimisväärse hilinemise üheks põhjuseks asjaolu, et isa Charles ei lubanud Harryl abikaasa Meghanit vanaema surivoodile kaasa võtta. Lisaks ei lastud printsi ka samale lennukile, millega sõidutati Šotimaale teisi pereliikmeid.

Enne Elizabeth II surma jõudsid naisega viimast korda hüvasti jätma kuninganna vanemad lapsed: troonipärija Charles ja printsess Anne, kes mõlemad viibisid traagiliste sündmuste hargnedes juba Šotimaal. Prints Harry jõudis Frogmore Cottage'ist vanaema juurde 90 minutit pärast tema surma, kirjutab The Sun.

Väljaande teatel oleks Harry jõudnud vanaema juurde juba varem, ent pidurit tõmbas isa Charles. Nimelt olla Harry saanud isalt telefonikõne, kus teatas, et Meghani kohalolu Balmorali lossis pole kohane. Vanaema juurde olid oodatud üksnes kõige lähedasemad pereliikmed. Lisaks Meghanile polnud lossi teretulnud ka Williami abikaasa Kate.