Sisuturundus
8. september 2022, 17:09

Septembris autolaen poole odavama tasuga!

AutoPay.ee tegi septembris autoostu eriti mugavaks. Nimelt on lepingutasu hetkel 50 protsenti odavam ning intress on garanteeritud 6,9% peale aastas. Kuidas täpselt kampaania toimib?

Mis on põhitingimused?

Tingimused taotlejale on ikka laias laastus samad mis varasemalt. Kuna sügis on autode vahetamise ja ostmise seisukohast aktiivne periood, mõtlesime ka omalt poolt midagi põnevat klientidele pakkuda.

Septembri lõpuni tehtud taotlustele on AutoPay.ee lepingutasu -50% soodustusega ja intress on 6,9% aastas garanteeritud.

Kokkuvõtvalt:

- 0% sissemakse võimalus

- Lepingutasu -50% soodustusega

- Garanteeritud intress 6,9% aastas

- Kuni 30 000 eurot

- Vabatahtlik kaskokindlustus

- Auto kliendi nimele

- Võimalus laen ennetähtaegselt tagasi maksta.

Mis kuludega veel peaks arvestama autot ostes?

E-teeninduses on sõiduki vormistamise tasu 48.- eurot ja klient peab sõlmima tavalise liikluskindlustuse. AutoPay puhul on kaskokindlustus vabatahtlik.

Kui kiire on protsess?

Vastuse enda AutoPay.ee taotlusele saab klient mõne sekundiga, ning pakkumise küsimiseks ei pea auto olema veel välja valitud. Kuna ostu-müügi lepingu sõlmib klient juba müüjaga, siis see sõltub juba osapooltest. AutoPay teeb väljamakse kahe tunni jooksul tööaegadel ning seda võimalusel välkmaksena. Seda siis selleks, et kui auto ka kaugemal peaks asuma, saaks soovikorral tehingu koheselt sooritada.

Mida veel peaks teadma?

AutoPay.ee platvormi näol on tegemist finantsteenusega. Soovitame klientidel alati tutvuda tingimustega ja vajadusel pidada nõu spetsialistiga.

Vaadake tingimusi www.autopay.ee