„Puuduta mind“; saatekülalised neurolingvistilise programmeerimise treenerid Elina Lahesoo ja Raido Rõivas; saatejuhid Anu Saagim; Ants Rootslane

Puuduta mind
9. oktoober 2022, 11:29

„PUUDUTA MIND“ 248. SAADE, OSA 1 | NLP treenerid: piiravate uskumuste tõttu jäävad paljud unistused teostamata ja imed sündimata (6)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Hüpnotisöör Ants Rootslasel ja Õhtulehe veebi loovjuhil Anu Saagimil on seekord külas NLP ehk neurolingvistilise programmeerimise treenerid Elina Lahesoo ja Raido Rõivas. Saates kõlanud teemad: NLP ja rakenduspsühholoogia, retikulaarne aktiveerimissüsteem, väärtuste loomine, sisekõne, uskumused, kadedus jpm põnevat.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Hüpnotisöör Ants Rootslasel ja Õhtulehe veebi loovjuhil Anu Saagimil on seekord külas NLP ehk neurolingvistilise programmeerimise treenerid Elina Lahesoo ja Raido Rõivas. Saates kõlanud teemad: NLP ja rakenduspsühholoogia, retikulaarne aktiveerimissüsteem, väärtuste loomine, sisekõne, uskumused, kadedus jpm põnevat.Vaata videot!

Elina ja Raido, mis on NLP ehk neurolingvistiline programmeerimine? Millega tegelete?

Koolitame. Peamiselt edukama tööelu võtmes. Miks tööelu võtmes? Töö võtab nii suure tüki elust enda alla. Parem, kui see tükk on täis rõõmu, eneseteostust, teadmist oma tegevuse tähendusest ja arengut, mitte tööpäeva lõpu ootuses rahulolematut kellaseierite jälgimist. Kuidas? Tugineme erinevatele, loomulikult enda poolt ära proovitud, toimivatele praktikatele, kuid peamiselt rakenduspsühholoogia harule neurolingvistiline programmeerimine. Koolitused on õppijakesksed ja ajusõbralikud – see on oluline, et muutused koolituse tulemusel PÄRISELT toimuda saaks.

Edasi lugemiseks: