Inimesed

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Silvia Ilves: praegu on meil Marceliga parem läbi saada sõpradena – kogu see armukadedus oli kohutav (40)

LISA KOMMENTAAR

Miks ei küsita...9. september 2022, 12:29
Aga miks jäävad küsimata küsimused, miks laste isad ei tegele oma lastega? Miks laste isead ei toeta oma laste huvisid ja tegevusi? Miks peaks seda tegema bioloogiliset võõras inimene, kui issid ei taha seda teha? Mulle jääb mulje, et naine nagu ootas, et mees oleks laste jaoks ka olemas, et äkki nagu viiks mõnikord kooli või aeda vms. võimalik, et jäi vale mulje, vabandan, kui valesti aru sain. Aga ka varasematest intervjuudest on jäänud kõlama, et laste isad nagu eriti ei toeta ega huvitu... ning nüüd tuleb välja, et ei lase naisel ka karjääri teha, sest ei luba tal lastega väljamaale minna
võiks vaadata8. september 2022, 11:58
vahelduseks võiks vaadata intervjuud Mait Malmsteniga. Ja siis saada aru, kuidas intelligente nimene intervjuud annab. millest ja kellest ning kuidas räägib. Ning targal inimesel on sealt väga palju õppida, väga palju. Nii sellel, kes küsib, kui sellel kes vastab. Vastastikkune lugupidamine, on läbiv joon.
sõpradena?7. september 2022, 16:00
Kas kusagil oli ka selgitatud, mida sõprus tähendab? tundub, et tähendab midagi muud, mida mina siiani teadnud olen.
hea tädi vabandab6. september 2022, 09:18
Eksisin ta töökoha suhtes (mõlemas nimes on sõna rahvuslik). Antud teemasse suhtumist see kuigivõrd ei muuda. Ehk vaid niipalju, et Estonias peab istumas lavaaugus, kus moodsat kleiti, kaunist figuuri ja überilusat nägu publik ei näe. ERSOs saab palju rohkem ennast näidata.
riik=rahvus seda jah 😂6. september 2022, 15:40
AGa selles pole teema. TEema hoopis selles, et üks inimene esitab oma tõde ja nägemust ja valab kõik teised oma tõega üle ning minu meelest heidab ta teisele hinnaguid andes halba varju. see on minu isiklik arvamus. võib olla mõni näeb asja teisiti. Aga kasutada teise inimese kohta väljendit kutsikas, munadeta mees, jne. on ikka väga madal. väga väga madal ning näitab rääkija enda taset. aga ju hakkas kergem, ning andku minna. küll kõik mis teed, saad tagasi.nii, et elu näitab....
Nihmihsin6. september 2022, 03:38
Minu jaoks on hoopis olulisem see, et segub, anu saagim on õhtules käsutäitja. Talle öeldkse, mida peab küsima ja ta teeb seda. See on vai teada saamine. Ma mõtlesin, et tal selgroogu. Aga lugege si fb postitust aju kohta!! Seega me kõik oleme müüdavad, küsimus hinnas. Tahaks teada, kui odav saagim on või kui kallis.
Püha Ristivägi5. september 2022, 18:13
Saagim räägib muidugi uue ägeda suhte kohta vihjeid. Sama pöörast meest nagu ta ise…. Äkki siis jätab eksi rahule. Teisi ekse ta ju nimepidi ei siuna.
Marcelile saadeti video, kuidas ma kohtun Kakumäel3. september 2022, 15:02
Marcelile saadeti video, kuidas ma kohtun Kakumäel oma vene sõbraga, see oli 22. juunil. Marcel ütles, et ta tuleb Eestisse, aga siis äkki ütleb, et ta läheb hoopis Berliini, sest tahab rahu saada – aga sa polegi ju meiega olnud, me ootame sind lastega, ja sa tahad rahu saada. Ma ei saanud aru, kes ma talle üldse olen, kui ta vajab minust rahu. Ta ei võtnud mind naisena, ma ei olnud talle oluline ja ta ei vajanud mind, ma olin tal jalus. --- tahab veel, et mees tuleks viiendaks rattaks?
Trik4. september 2022, 00:07
Ise lasi vast filmida seda kohtumist? Lootis meest ehk armukadedaks teha?
Jah4. september 2022, 06:24
Ka see on võimalik. Aga vaevalt see esimene kord oli, muidu poleks ju mees lausa teisele lennukile läinud.
aega ei ole, aga kommenteerin ikka3. september 2022, 10:56
Vaataks nüüd natuke asja sisulist poolt. Aega ei ole, aga... annan intervjuusid, käin tantsimas, ujumas, kakumäel kohtamas jne. jne. jne. Aga äkki siis harjutaks sel ajal, kui nende tegevustega tegeled? Siis ei peaks teisi pühendnud inimesi avalikult materdama, et näed, ärkab hommikul ja hakkab pilli mängima aga mitte minu lapsi kasvatama. Ma pole siiani aru saanud, miks laste isad lapsi ei kasvata aga uus elukaaslane peab seda tegema. Aga pole ka ühtegi mõistliku ajakirjanikku, kes suudaks sisusse süveneda ja asjast rääkdia. Üldse on väga inetu teha intervjuu ja rääkida seal teistest...
läheb edasi, ruum sai otsa3. september 2022, 10:59
teistest... eksist, tema emast, tema õest, õe kihlatust, kihlatu töökaaslasest, sõbrast, sõbra emast jne. jne. jne. see on selline ring ja rääkimine, et piinlik lugeda. Räägi endast, enda tegemistest ja korras. Kui teised rääkida ei saa, siis pole vaja avalikult klatšida. See on väga madal. Tuletame esimest postitust meelde, andsin mehe vabaks, et saaks muusikaga elada.. täna tuleb välja, et mees läks minema, sest... põhjus on siin loos ju kirjas. Aga kui nii palju on valet, suhe on koguaeg riiust riidu käinud, mees on sõimanud, sundinud posititusi eemaldama jne. Siis mis sa enam lailsed.
kuule!2. september 2022, 21:48
jää juba ükskord oma liistude juurde või makstakse raha selle eest,et kogu aeg oled pildis---keda see huvitab
ilus2. september 2022, 21:01
naine ja andekas ka veel, muidugi ollakse kadedad
...2. september 2022, 22:42
Mis siin kadedat olla? See, et nelja erineva mehega lapse on saanud või? Nalja teed või?
Noormann3. september 2022, 10:42
Ega armukade ei olda ka niisama vaid naise käitumine peab sellele põhjust andma?
kade?3. september 2022, 11:02
ilus? küllap sina oled sama ilus, sellepärast näedki temas seda, mis endas olemas. minu jaoks on tegemist tavalise keskmise naisega. selliseid on sadu kui mitte tuhandeid. ilusaks ei tee mitte see, et oma saba kegitad ja säärt ja phta näitad, vaid see, kui selle tegemata jätad, ning sind ikkagi vaadatakse. kas sa oskad öelda, millal oli artikkel selle naise muusikalistest saavutustest?
Mulle meeldis2. september 2022, 20:42
Väga äge intervjuu! Palju õnne ja et kõik läheks hästi!:)
Vat4. september 2022, 06:29
Mina olen ka tema intervjuusid vaadanud ja kuulanud. Ning hiljem selgub, et kõik oli ilustatud, polnudki nii nagu alguses rääkis. Esialgu oli mees ingel ja parim, siis muutus röökivaks fuuriaks, siis armukadedaks, siis hingesugulasels, tahaks tagasi, aga selgub et pole mune, pole piisavslt mees, mis kõige hullem harjutab pilli, mitte ei ole meeleavaldusel. Millist osa sa jutust usud ja miks?
hea tädi2. september 2022, 19:11
Pojad on armsad ja andekad. Aga kas neid skandaale armastava emme pärast koolis narrima ei kiputa? Töökoht soliidne (ERSO), pillimänguoskus virtuoosne -- miks talle ometi sellest väheks jääb? Ikka vaja oma lörriläinud meessuhteist avalikult pläägutada. On see lapsepõlvetrauma või ebaadekvaatrne enesehinnang, aga kipub juba patoloogia valdkonda.
Tln3. september 2022, 19:11
See ei ole ERSO ( Eesti Rahvuslik Sümfooniaorkester), vaid Estonia Rahvusooper orkester, kuhu Ilves tööle läks!
Pole ju erso4. september 2022, 06:30
Erso ei ole tema töökoht.
Mää2. september 2022, 18:27
Püha taevas, isegi peale Silvia lahkuminekut ei pääse me tema suhteprobleemidest, ikka ketrab edasi.
See on hea4. september 2022, 06:34
Sest iga korraga mässib ennast rohkem sisse ja selgub tõde. Alguses oli tema see kes mehel minna laskis. Sest tal on lapsed ja muusika, mehel ainult muusika. Siis püüdis mehega ühineda, ei kandnud vilja. Ning siis tõi kahuri välja ja tuld, läks mees sõbranna juurde… aga mina olin sõbraga kakumäel. Ning kibedusega tuli välja, et minna ladkis hoopis mees, mitte tema. Ehk siis teda jäeti. Miks vaja alguses teist juttu ajada?
Dr.Vassiljev2. september 2022, 17:47
Selge, mõlemad diagnoosiga.
Onginoh4. september 2022, 06:35
Normaalne Ebanormaalne
oma kodu ja pere on kõige tähtsam.2. september 2022, 16:29
Naine,palun õpi elama enda ja oma laste jaoks.Pole tarvis siin mingisuguse pravuuritariga lobiseda ja leheveergudel seda jagada.
Kuulge, ausalt..2. september 2022, 16:17
See on piinlik. On ju näha, et inimesel on suured probleemid ja vb ka mõni sotsiaalse suhtlusoskuse jama. Ajakirjandus ei peaks sellest nii palju kasu lõikama.
Jah4. september 2022, 06:36
Aga meil ju selliste peslt sjakirjandus püsti püsibki.
2. september 2022, 16:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Uku2. september 2022, 16:07
Jaa, H.Kõppu kaa. Vaesekesed lähevad veel selle peale päris lendu.
Huvitav2. september 2022, 15:38
Miks ühegi lapse isa pole suhtesse jäänud? Räägib siin armukadedusest. Ehk on see põhjendatud? Tõmmaku tuure poole kraadi jagu maha. Ja üldse, mis staar ta on ja miks temast niipalju räägitakse? Meest otsitakse teistes portaalides.
Üks naine2. september 2022, 14:40
Sa oled nii ilus, nii andekas, igatpidi über-über, aga selle aju oleksid sa pidanud alles jätma, äkki oleks see rasketel aegadel sind hoidnud ja aidanud.
...praegu on parem läbisaada sõpradena...2. september 2022, 13:23
Sa arvad, et pärast sellist saadet ja artiklit ta veel üldse sind näha tahab. Andekas, aga ....
Andres2. september 2022, 13:07
Ilves, Kõpp, Kõpp, Ilves, pedigriga sängis jne. Kethi muthiga on kusagile kadunud. Auu?
Kethi mutiga2. september 2022, 14:46
Ilmubki ekraanile. Ma nii lootsin, et nad ei tule, aga kussa kussa...telekavas hoiatab, et tulevadki jälle mingi reisisaatega. Loomulikult vaatama ei pea, aga...
aitab2. september 2022, 12:44
Ära lõpeta seda ilusat sõprust nüüd siis ära,pole kõike vaja leheveergudel jagada.
???4. september 2022, 06:37
Kes sellise latatarga julgeb sõber olla?
lõpeta juba2. september 2022, 12:43
Palun,palun,palun ela oma elu ikka endale.Aitab juba leheveergudel olemisest.Justkui teineEvelinIlves.
xx2. september 2022, 12:15
Kurb Tom2. september 2022, 11:04
Ahhaa, 11. fakt, mida ma Silviast ei teadnud.