Inimesed

Täna täitub 25 aastat printsess Diana surmast autoavarii tagajärjel

25 AASTAT TRAGÖÖDIAST: turvamehe väitel plaanis Diana enne surma šokeerivat elumuutust (3)

LISA KOMMENTAAR

e.31. august 2022, 23:47
Kogu see lugu läks ikka väga inetuks. Tõsine hoiatus stiilis 'ärge seda kodus järele tehke'! Väga vaestel või väga rikastel, kes ei sõltu enam nännist, muutuvad tavaliselt tähtsaks abstraktsed väärtused: au, uhkus, väärikus. Kahjuks printside ema ei adunud, et 'vihatud perekonnast' lahutamine on formaalsus, mis ei katkesta lõplikult tegelikke sidemeid. Soov alustada nagu teismeline nullist, pealegi bravuuriga, mis võrdub lausa kättemaksuna, pidi lõppema varem või hiljem pauguga. Lõppes varem. Selle tulemusel säilitas D. teatud väärikuse ning lastele jäi nende ema (nagu Pipi Pikksukale).
Ivan Julm31. august 2022, 20:51
Jama. Diana oli aristokraat, ta poleks turvamehega mingeid isiklikke plaane arutanud. Ta pidas end kuninglikust perest paremaks, kutsudes neid sakslasteks, ja rääkis prints Philipist tagaselja kui Stavrosest (printsi Kreeka päritolule vihjates). Aga noh võib-olla luuraski turvamees Diana uste taga ja üritas pealt kuulata. Samas olen eelneva kommentaariga nõus, et Diana ei oleks oma plaane ka Dodiga arutanud (tolle isa pidas juba mõttes pulmi, ehkki tegemist oli kõigest suveromansiga).
Ninnunännu31. august 2022, 11:02
Triin Tael võiks siin tähelepanunäljas turvamehe lollusi mitte reprodutseerida. Turvamees ei teadnud tuhkagi - Diana ja Dodi suhe kestis vaid paar kuud (Diana tahtis sellele kirurgile "näidata", kes ta maha jättis). Samasugune raisakull, nagu see endine ülemteener, kes muudkui targutab, et Diana tegi seda ja teist jne. Et tema, ülemteener, käis Diana poegadega Diana surma järel valimas, kes mida Diana juveelidest endale saab. Lollus, selleks ajaks oli ta ammu lahti lastud. Rääkis jah Diana turvamehele, et läheb Ameerikasse. Aga kuhu siis Dodike pidi jääma?