EHITAB RÕÕMUGA: „Maahommiku“ uus saatejuht Kerli Dello ütleb, et tööriistadega tunneb ta end mugavamalt kui aiatööriistadega.

Foto: Robin Roots
Tele
26. august 2022, 11:53

„Maahommiku“ uus saatejuht Kerli Dello: ma pole viiesajaeurone, et kõigile meeldiksin (9)

„Väga paljud minu endised ja nüüdseks juba praegused kolleegid ERR-ist on helistanud, kirjutanud ja sõnumeid saatnud – neil on hea meel,“ rõõmustab „Maahommiku“ peatne saatejuht Kerli Dello (45), et teda on kostitatud uue ameti puhul ilusate sõnadega. Mõned televaatajad on aga ka juba kiunu üles tõmmanud.

Esimestele „Maahommiku“ võtetele seab Kerli Dello sammud uuel nädalal. „Lähme järgmisel kolmapäeval esimesele võttele. Esimeste saadete puhul on aga minu roll pisike, sest tragid ja väga tublid kaasautorid on juba nii palju lugusid suvel ette teinud ja need tuleb septembris ära näidata. Esimestes saadetes teen mina vaid sisse- ja väljajuhatused. Edaspidi läheb juba suuremaks tegemiseks,“ selgitab ta. „Eks mul võtab sisseelamine natuke aega ja ma ei saa väita, et olen kõiki „Maahommikuid“ näinud ning kõik on meeles, mis seal juba olnud on.“

Kaheksa aastat televisioonist eemal olnud saatejuht andis uuest väljakutsest inimestele teada neljapäeval. Millist tagasisidet on ta seni saanud?

Edasi lugemiseks: