„Tiigri puudutus“ saatekülaline Nõid Nastja; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Video: Remo Tõnismäe
Puuduta mind
5. september 2022, 19:24

„TIIGRI PUUDUTUS“ SEPTEMBER | Nõid Nastja ennustus: tulekul on tähtede seis, mis meenutab 90ndaid (9)

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et septembrikuus tuleb tegeleda augustis tekkinud probleemide lahendamisega. Inimestes on näha suurt entusiasmi oma ametis ja püüdu tööülesandeid korralikult täita. Paraku toovad segadust haiguste, vaktsiinide ja piirangute küsimused, milles poliitikutel on raske ühisele arusaamisele jõuda. „Tiigri puudutus“ kutsus seekord külla Nõid Nastja, et uurida, mida toob meile viinakuu.

Vaata videot!

Tähetark Igor Mang prognoosib oma astroloogilises ülevaates, et septembrikuus tuleb tegeleda augustis tekkinud probleemide lahendamisega. Inimestes on näha suurt entusiasmi oma ametis ja püüdu tööülesandeid korralikult täita. Paraku toovad segadust haiguste, vaktsiinide ja piirangute küsimused, milles poliitikutel on raske ühisele arusaamisele jõuda. „Tiigri puudutus“ kutsus seekord külla Nõid Nastja, et uurida, mida toob meile viinakuu.Vaata videot!

September saab tähetarkade sõnul olema väga informatiivne kuu, sest infot tuleb nüüd uksest ja aknast. Inimesed ei jõua uudiste tulvaga sammu pidada ja üks uudis kummutab teist – mingi virvarr, aga ei ühtki selget ja korralikku otsust. Tulemuseks võivad olla rahva meeleavaldused.

Nastja, mis hakkab toimuma sel sügisel?

Edasi lugemiseks: