Kristina Tarmet (endise perekonnanimega Tennokese) on tantsima õpetanud nii Andres Anvelti (pildil), endise Rootsi suursaadiku Dag Harteliuse, Lauri Pedaja kui Aivar Riisalu.

Foto: TEET MALSROOS
Inimesed
19. august 2022, 19:42

Jüri Ratasega hakkab tantsusaates keha keerutama kogenud tantsutäht: tuleb parketile minna ja vaadata, kas jalad liiguvad! (1)

„Päris aukartust äratav variant langes sülle. Väljakutse on põnev ja loodame, et see saab ka Jürile olema pisut kui rutiinist väljatulek – tantsusaates osaledes ei saa olla ühtegi muud mõtet, kui vaid see, mida teevad jalad, käed ja keha,“ jutustab tantsutäht Kristina Tarmet (45). Just temast saab saates „Tantsud tähtedega“ riigikogu esimehe Jüri Ratase tantsupartner. Varasematel hooaegadel on Tarmeti juhendamisel tantsima õppinud nii Andres Anvelt, Aivar Riisalu, endine Rootsi suursaadik Dag Hartelius kui Lauri Pedaja.

Kristina Tarmet (endise nimega Kristina Tennokese) sõnab, et kui talle helistati ja pakuti tantsupartneriks Jüri Ratast, tundis ta mõningat aukartust. On ju tegu Eesti poliitikas tähtsa härraga. Väljakutse võttis naine aga kõhklemata vastu. Pisut valutab naine aga südant, kuidas mees poliitika kõrvalt tantsusaatele pühenduda jõuab.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99